Obavijesti

News

Komentari 1

Domijana Labud iz Pixsella je Superprodavačica 2017. godine

Domijana Labud iz Pixsella je Superprodavačica 2017. godine
6

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o

VIDEO

Voditeljica prodaje Pixsella Domijana Labud dobila je nagradu "B2B Superprodavač godine". Superprodavače su izabrali tajni kupci koji su obilazili tvrtke, zvali prodavače i slali im emailove kako bi utvrdili koliko su snalažljivi, ljubazni i koliko uspješno prodaju.

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o., dok dobitnik u kategoriji srednjih tvrtki Nenad Todorović iz tvrtke Printera grupa d.o.o. Nagrade dodjeljuje časopis Poslovni savjetnik.

- Velika mi je čast primiti ovu nagradu koja mi je još jednom potvrdila kako samo stalno učenje i razvoj donose rezultate. Zahvalna sam svim suradnicima u Pixsellu koji svakodnevno produciraju atraktivan i ekskluzivan foto i video sadržaj zbog čega smo vodeća foto agencija u regiji. Prodaja Pixsella je usmjerena na osiguranje partnerskog odnosa sa svim klijentima koji su sigurni kako će im Pixsell pružiti pravovremen i kvalitetan foto i video sadržaj baš svaki dan. A upravo naši klijenti koji donose inovativne i izazovne projekte me potiču na kvalitetniji rad i više zalaganja na čemu sam im izuzetno zahvalna - kazala je Domijana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Domijana Labud je u Pixsellu od 2010. godine od kada je i počeo snažniji izlazak te Styrijine foto-video agencije na tržište.

Danas fotografije i video priloge Pixsellovih fotoreportera koriste gotovo svi mediji u Hrvatskoj, a preko Pixsella klijenti mogu doći i do fotografija 38 inozemnih agencija. Pixsell je najveća foto agencija u Hrvatskoj i vodeća u regiji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a