Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Domijana Labud iz Pixsella je Superprodavačica 2017. godine

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Voditeljica prodaje Pixsella Domijana Labud dobila je nagradu "B2B Superprodavač godine". Superprodavače su izabrali tajni kupci koji su obilazili tvrtke, zvali prodavače i slali im emailove kako bi utvrdili koliko su snalažljivi, ljubazni i koliko uspješno prodaju.

Domijana je jedna od onih koji su u tome ove godine dokazano najuspješniji i nagradu je dobila u kategoriji malih poduzeća, u kategoriji velikih poduzeća nagradu je dobila dobila Ljerka Marić iz tvrtke IKEA Hrvatska d.o.o., dok dobitnik u kategoriji srednjih tvrtki Nenad Todorović iz tvrtke Printera grupa d.o.o. Nagrade dodjeljuje časopis Poslovni savjetnik.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

- Velika mi je čast primiti ovu nagradu koja mi je još jednom potvrdila kako samo stalno učenje i razvoj donose rezultate. Zahvalna sam svim suradnicima u Pixsellu koji svakodnevno produciraju atraktivan i ekskluzivan foto i video sadržaj zbog čega smo vodeća foto agencija u regiji. Prodaja Pixsella je usmjerena na osiguranje partnerskog odnosa sa svim klijentima koji su sigurni kako će im Pixsell pružiti pravovremen i kvalitetan foto i video sadržaj baš svaki dan. A upravo naši klijenti koji donose inovativne i izazovne projekte me potiču na kvalitetniji rad i više zalaganja na čemu sam im izuzetno zahvalna - kazala je Domijana.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Domijana Labud je u Pixsellu od 2010. godine od kada je i počeo snažniji izlazak te Styrijine foto-video agencije na tržište.

Danas fotografije i video priloge Pixsellovih fotoreportera koriste gotovo svi mediji u Hrvatskoj, a preko Pixsella klijenti mogu doći i do fotografija 38 inozemnih agencija. Pixsell je najveća foto agencija u Hrvatskoj i vodeća u regiji.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message