Obavijesti

News

Komentari 157

Došao ispred škole i zaprosio: Srse se udaje za 'Djeda Mraza'

Došao ispred škole i zaprosio:  Srse se udaje za 'Djeda Mraza'
3

Tomislav Markutović zaprosio je pred školom u Vinkovcima svoju ljubav Marijanu odjeven u Djeda Mraza. Naravno, Srse je rekla 'da'. Par je u vezi već tri godine

VIDEO

Srse, udaj se za mene, pisalo je na transparentu koji je nekoliko desetaka Motomrazova Moto kluba Vinkovci raširilo u utorak u 12.30 sati ispred Zdravstvene i veterinarske škole “Dr. Andrija Štampar” u Vinkovcima.

Bilo je to iznenađenje koje je Tomislav Markutović (22) dugo pripremao u suradnji s ravnateljicom škole Antonijom Majić i profesoricom Silvijom Stojić. A njegova Srse, ili Marijana Rosić (19), kojoj se obratio transparentom, o tome ništa nije znala. 

Prosidba cijelu školu digla 'na noge'

Kao što o prosidbi, koja je cijelu školu digla na noge, nije znao nitko ni od njezinih najboljih prijateljica. Sve je bilo obavijeno velom božićne bajke. Tomislav je svoju ideju dobro isplanirao, ali je pazio da se za to nikako ne dozna. Smislio je plan.

Prvo se obratio ravnateljici škole jer nije htio da nikakav problem zasjeni samu prošnju i da se oko ove priče ne vuku nikakvi repovi.

Razrednica: Srse je punoljetna i nismo se protivili

- S obzirom da je naša Srse, kao učenica 5. razreda srednje škole, punoljetna osoba, nismo se tome protivili. I drago nam je što je mladoženja sve uspio sačuvati u tajnosti do zadnjeg trenutka - ispričala nam je Srsina razrednica Silvija Stojić.

Prema njezinim riječima, sve učenike škole iznenadilo je turiranje motora koji su se u velikom broju okupili ispred školske zgrade. Nisu imali pojma što se događa.

'Bila je to prava božićna prosidba'

- Kad su se učenici podigli vidjeti što se događa, svi su naglo skočili vidjevši transparent. Doslovno je cijeli razred izjurio iz učionice, a kad su izašli, vidjeli su Tomislava kako kleči, drži zaručnički prsten u kutijici i pita Srsu hoće li se udati za njega. Bila je to prava božićna prosidba - kaže razrednica.

Naravno, Srse je pristala na Tomislavov prijedlog, a škola ju je nagradila slobodnim danom. Budući mladenci su, prema kazivanju njihovih prijatelja, u sretnoj vezi već tri godine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'
ČETNICIMA LEGIJA OKRENUO LEĐA

Tajni spisi CIA-e o Bljesku: Vršili pritisak na Tuđmana, iznenadila ih brza akcija; 'Zabrinuti smo'

CIA-ini zapisnici sa sastanka održanog 4. svibnja 1995. godine, praktički samo nekoliko sati nakon završetka Bljeska pokazuju koliko ih je iznenadila operacija...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'
MAGNITUDA 4,3 PO RICHTERU

Snažan potres kod Slunja, osjetio se diljem Hrvatske: 'Probudilo me, tresla se kuća'

''Prilično jako podrhtavanje'', ''Grunulo jako i dobro zatreslo'', ''Probudilo me'' - samo su neki od komentara na aplikaciji za prijavljivanje potresa