Obavijesti

Promo sadržaj

Doznajte koje su pjesme bile najbolje u 2019.

Doznajte koje su pjesme bile najbolje u 2019.
1

Dodjela najprestižnije glazbene nagrade u zemlji održat će se u srijedu, 29. siječnja, na Danu najbolje domaće glazbe narodnog

Crvenim tepihom u zagrebačkom City Plaza centru prošetat će najveće zvijezde domaće glazbene scene. Stižu najbolji u 2019. prema izboru slušatelja najslušanijeg radija u Hrvatskoj, njih više od milijun tjedno. Na glazbeno-scenskom spektaklu izvest će hitove koji su obilježili prošlu godinu, a vrhunac večeri bit će dodjela nagrade „Bilo naroda“ za pjesmu godine. Ako uživaš u najboljoj domaćoj glazbi, ovo je događaj na kojem želiš biti pa na vrijeme osiguraj svoju ulaznicu.

Za najprestižniju glazbenu nagradu, jer je dodjeljuje isključivo publika u transparentnom izboru, konkurira 10 finalista. Pjesme koje ste u 2019. ocijenili najboljima su:

  • Sve dok sanjaš – Franka
  • Moje proljeće – Jelena Rozga
  • Ne postojim kad nisi tu – Jure Brkljača
  • Srce mi umire za njom – Damir Kedžo
  • Sva blaga ovog svijeta – Mia Dimšić & Marko Tolja
  • Volim te, volim – Nina Badrić
  • Sad mi reci – Opća opasnost
  • Voli me – Petar Grašo
  • Ja samo za te živin – Klapa Rišpet
  • Čekam te – Tony Cetinski

Na svečanosti kakvu najbolja domaća glazba zaslužuje doznat ćemo ime nasljednika Nine Badrić i Petra Graše koji su ranije svojim hitovima osvojili srca publike. Pjesmom godine na prvom Danu najbolje domaće glazbe proglašena je pjesma „Dani i godine“ Nine Badrić. Iduće godine to je pošlo za rukom Petru Graši s pjesmom „Ako te pitaju“, a lani je opet slavila Nina zahvaljujući predivnoj baladi „Rekao si“. 

Pogledajte kako je bilo prije godinu dana u zagrebačkom Muzeju Mimara, kada je pobjednica osvanula i na zagrebačkim fontanama.

 

Dan najbolje domaće glazbe „raste“ iz godine u godinu. Tako će 29. siječnja u City Plazi, nakon dodjele nagrade „Bilo naroda“, uslijediti i mini koncerti Jelene Rozge i Vesne Pisarović. Iako je bio najavljen i nastup Nine Badrić, nažalost je zbog zdravstvenih tegoba jedne od najcjenjenijih hrvatskih glazbenica morao biti otkazan. Nina će do daljnjega mirovati kako bi bila u najboljoj formi za veliki koncert u zagrebačkoj Areni, u ožujku. 

Dan najbolje domaće glazbe dosad je bio ekskluzivan event za koji su se karte mogle samo dobiti, a ove godine prvi su put puštene u prodaju. Sav iznos prikupljen prodajom ulaznica bit će doniran dječjim odjelima KBC-ova u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku u sklopu humanitarne akcije narodnog „Slušaj svoje srce“. Srce zna da je dječji osmijeh neprocjenjiv. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.