Obavijesti

News

Komentari 111

Vučemilović: 'U moje ime nitko neće pregovarati! S SDP-om i Možemo u savez? Baš nikad!'

Vučemilović: 'U moje ime nitko neće pregovarati! S SDP-om i Možemo u savez? Baš nikad!'

Pregovori o formiranjima većina nastavljaju se i u subotu, a nakon najave da napuštaju Most bračni par Raspudić morat će naći drugi način za financiranje jer su izabrani na listi Mosta i nemaju pravo na taj novac

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
OGLASILA SE NA FACEBOOKU

Vučemilović: 'U moje ime nitko neće pregovarati! S SDP-om i Možemo? Nikad!'

Članica Predsjedništva Hrvatskih suverenista (HS), Vesna Vučemilović, oglasila se na svom Facebook profilu kako nikakav savez sa SDP-om i Možemo njoj ne dolazi u obzir.

- Ne dopuštam nikome da u moje ime pregovara s onima koji su napustili sabornicu kad se donosila odluka o hrvatskoj neovisnosti. Ne dopuštam nikome da izborne gubitnike pokuša pretvoriti u izborne pobjednike. Ne dopuštam nikome da u moje ime sklapa protuprirodne saveze koji predstavljaju izdaju birača. Ne dopuštam nikome da me zbog takvog stava proglašava žetonom ili izdajnikom. Nikad, ali baš nikad neću dati svoj glas za bilo kakav savez sa SDP-om i Možemo. Laku noć! - poručila je Vučemilović.

 

HNS-ovac o SDSS-u: 'Ne bi ih se smjelo ponižavati i treba ih se uključiti u svake razgovore...'

SDSS se treba priznati kao manjinu koja je bitna za Hrvate, manjine su naše bogatstvo, rekao je za Dnevnik Nove TV HNS-ov Predrag Štromar. - Prihvatljiva je svaka ona koalicija koja će raditi na dobrobit građana i u sljedeće četiri godine, a na temelju svega onoga što je napravljeno u prošlih sedam godina - rekao je Štromar o sudjelovanju HNS-a u koaliciji u kojoj bi bio i Domovinski pokret. 

Više pročitajte OVDJE.

GRMOJA O SUVERENISTIMA

Nikola Grmoja oglasio se na Facebooku te pozdravio odluku Hrvatskih suverenista, njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

- Pozdravljam odluku Predsjedništva Hrvatskih suverenista, naših koalicijskih partnera, kojom su čvrsto i dosljedno odbili koaliciju s HDZ-om i nazvali je izdajom birača.  Ovom odlukom su potvrdili da ja naša koalicija jedina autentična i vjerodostojna snaga od centra na desno kao i da nakon izbora radimo i provodimo ono što smo govorili u kampanji. 

Pred birače smo izašli s jasnim antikorupcijskim stavom i u protekle četiri godine zajedno s Hrvatskim suverenistima bili najaktivnija i najkonstruktivnija oporba i zato bi promjena stava prema HDZ-u bila čista izdaja. Osim borbe protiv korupcije, koalicija Mosta i Hrvatskih suverenista bit će osigurač provođenja suverenističkih politika, obiteljskih vrijednosti i očuvanja nacionalnog identiteta, ali i brana woke ludilu i rodnoj ideologiji.  Nikada nećemo dati na vrijednosti koje su važne našem narodu.  Bravo, suverenisti.Pokazali ste da nisu svi na prodaju! - napisao je.

MLJENKO JERGOVIĆ

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

24sata
PREGOVORI ZA VLADU

Grbin otkrio kada će se ponovno sastati s DP-om: 'Nisam bio na stolu za predsjednika Sabora...'

Istaknuo je Grbin i da nisu još došli do situacije gdje razmišljaju o tome da predsjednik Sabora bude netko tko nije iz SDP-a, ali i da on nije bio na stolu za tu poziciju.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE.

Komentari 111