Obavijesti

News

Komentari 13

Dragica i Veseljko: U ovih 50 godina nismo se svađali

Dragica i Veseljko: U ovih 50 godina nismo se svađali
4

ZLATNI PIR: Dragica i Veseljko Križanović u braku su od 1958. Svoju ljubav objašnjavaju time što su rođeni istog dana. On je od nje stariji tek tri sata

VIDEO

Upoznali smo se na korzu u Banjoj Luci 1957. Bila je to ljubav na prvi pogled. Neko vrijeme smo se 'škicali’ pa oženili.
Sjećam se, bila je zima poput ove i jedini taksi koji je vozio gradom bio je naš, prisjetila se nasmijano Dragica (74) mladosti i udaje. Suprug Veseljko kaže da dugo nisu znali da je od nje stariji samo tri sata.
- Pitao sam je kad joj je rođendan da joj nešto poklonim. Kad je rekla 6. lipnja, mislio sam da se šali i da mi je virila u osobnu kartu - rekao je Veseljko. Brak im je, kažu, uspješan jer su se vjenčali iz ljubavi. Dragica kaže da je tvrdoglava, no suprug je zato popustljiv.
- Ne znam je li to jer smo blizanci po horoskopu, no čitamo si misli. Tako se ni ne možete posvađati kad znate što će drugi reći ili napraviti - našalio se Veseljko.  Zajedno su, kažu, “potrošili” tri Škode obilazeći Bosnu i Jadran uzduž i poprijeko. Sve što si danas žele je zdravlje.
- Zbog bolesnog srca skoro nisam dočekala zlatni pir, a i Veseljko je imao puno operacija. Ne možemo si priuštiti proslavu jer mi još nije stigla mirovina, ali imat ćemo za tortu da počastimo kćer, zeta i unuke - zaključila je Dragica.



DRAGICA JE NEKAD SKAKALA S PADOBRANOM
Umirovljena knjigovotkinja slobodno je vrijeme ispunjavala jedriličarstvom i padobranstvom.
- Zato i jesi dva puta iščašila kuk - našalio se Veseljko, umirovljeni inženjer građevine. U Zagreb su se doselili prije 29 godina iz, kažu, zdravstvenih razloga. Otkad su u mirovini, Veseljko osmišljava križaljke, koje Dragica provjerava i rješava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...