Obavijesti

News

Komentari 15

Drama: Benzinom zalio kafić i prijetio da će zapaliti goste

Drama: Benzinom zalio kafić i prijetio da će zapaliti goste
3

Muškarac (34) je popio dva piva, zatražio od gosta upaljač i zatim unutrašnjost lokala i nekolicinu gostiju polio benzinom. Počeo je prijetiti da će ih sve zapaliti

VIDEO

Ne mičite se, da nitko nije izašao van, sve ću vas zapaliti, povikao je u srijedu navečer oko 21.20 sati muškarac (34) u kafiću Boomerang u Svačićevoj ulici u Slavonskom Brodu. 

Nakon što je prvo popio jedno pivo, pa drugo, od jednog je gosta zatražio upaljač, a potom je cijeli šank, unutrašnjost lokala i nekolicinu gostiju polio benzinom iz dvolitrene plastične boce koju je cijelo vrijeme držao uza se. 

- Sve ću vas zapaliti, da se niste maknuli - vikao je. 

Sva sreća, prisebnošću konobarice Ines Bašić i vlasnice lokala Marijane Altajger, koja je za samo dvije minute od konobaričina paničnog poziva došla u kafić, tragedija je izbjegnuta. Istodobno nakon samo par minuta stigli su i  vatrogasci i lokal osigurali od posljedica benzinskih isparavanja, eksplozije i požara. Stigla je i policija koja je nakon kraćeg nagovaranja uspjela muškarcu oduzeti upaljač i privesti ga na kriminalističku istragu.

- Taj muškarac nikada ranije nije bio gost toga lokala, tek je njegov otac znao u naš lokal ponekad navratiti. Ne znamo ni gdje živi i zašto je baš "izabrao" naš lokal. Kada je ušao tko bi slutio što smjera, da bi se od bezazlena traženja upaljača takvo što moglo izroditi. U ovih osam godina otkako lokal radi nikada ni slično iskustvo nismo imali. Šokirani smo -izjavila je vlasnica Boomeranga Marijana Altajger.

U PU Brodsko-posavskoj kažu da je 34-godišnjak, iz Slavonskog Broda, uhićen i nad njime se nastavlja kriminalističko istraživanje. Protiv njega slijedi kaznena prijava Državnom odvjetništvu zbog dovođenja u opasnost života i imovine, a neslužbeno doznajemo kako je i ranije prijavljivan i kažnjavan zbog prekršaja s elementima nasilja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.