Obavijesti

News

Komentari 57

Drama kraj Koprivnice: Htio ih zapaliti i zaklati zbog dugova?

Drama kraj Koprivnice: Htio ih zapaliti i zaklati zbog dugova?
1

Kuća je izgorjela do neupotrebljivosti za stanovanje. Vlasnici štetu procjenjuju na 300.000 kn, a navodno su za kupnju kuće digli kredit. Vatra je 'progutala' i namještaj, odjeću i osobne dokumente nesretnih ljudi

VIDEO

Muškarac (54) osumnjičen za dva kaznena djela počinjena u četvrtak u Jagnjedovcu u petak je predan pritvorskom nadzorniku jer su dovršena kriminalistička istraživanja. U kaznenoj prijavi se dovodi u sumnju da je počinio kazneno djelo 'dovođenja u opasnost ljudi i imovine opće opasnom radnjom i sredstvima', te kazneno djelo 'prijetnje', kazali su iz koprivničke policije.

Unuci (2) gledali dramu: 'Evo, ubij mene, ostavi njih na miru!'
Unuci (2)  gledali dramu:  'Evo, ubij mene, ostavi njih na miru!'

Podsjećamo radi se o Zoranu K. koji je u četvrtak oko 9.30 sati provalio u kuću, vlasništvo bračnog para Danijele (32) i Marka (34) J.

Mladi bračni par u pidžamama iskočio kroz prozir

Zoran K. je ulaskom u kuću u kojoj je do prije mjesec dana živio u vezi sa Anom J. (59), Markovom majkom, polio prostorije kuće benzinom. Danijela i Marko su u pidžamama zatekli nezvanog gosta koji je nakon verbalnih prijetnji uzeo sjekiru s namjerom da ubije vlasnike, koji su bili sami u kući, jer Markova majka radi u Austriji.

Kod polijevanja prostorija benzinom, Zoran je zalio i Marka koji je pobjegao u sobu gdje se sakrila njegova supruga pred razjarenim nasilnikom. Oboje su potom skočili kroz prozor sobe i pobjegli, zatraživši utočište u susjedstvu.

Hrabra susjeda uspjela ga nagovoriti da spusti sjekiru 

Nakon što je zapalio kuću krenuo je prema susjednoj gdje živi obitelj Turek noseći sjekiru u ruci. No, hrabra Ruža Turek ga je dočekala ispred vrata kuće i uspjela nagovoriti da spusti sjekiru, što je on, kako nam je i prepričala događaj koji će joj ostati urezan u svijest za cijeli život, i učinio. 

Nakon što je ostavio sjekiru, Zoran je otišao, ali se ubrzo ponovo vrati pred kuću gdje je i uhićen.

Više fotografije poggledajte na ePodravina.hr.

Šteta na kući 300.000 kuna: 'Digli smo kredit da je kupimo...'

Pripadnici JVP Koprivnica i DVD Jagnjedovac su ugasili požar, a kuća je izgorjela do neupotrebljivosti za stanovanje. Vlasnici štetu procjenjuju na 300.000 kuna, a navodno su za kupnju kuće podigli kredit.

Uz dijelove kuće vatra je 'progutala' namještaj, odjeću i osobne dokumente nesretnih ljudi.

Zapalio im kuću, a zatim uzeo sjekiru: Htio nas je sve zaklati
Zapalio im  kuću, a zatim uzeo sjekiru: Htio nas je sve zaklati

Mještani: 'Prijetio je i ranije, i to zbog dugova koji su ga pritisnuli'

Susjedi s kojima smo razgovarali kazali su nam da je Zorana nisu vidjeli unatrag mjesec dana u Jagnjedovcu, naselju pokraj Koprivnice, jer je, navodno uzeo otpremninu na željeznici te se zaposlio u Zagrebu. Neki koji su bolje informirani u odnose unutar četiri zida, kažu kako je i ranije prijetio, te da je uzrok prijetnji dugovi koji su ga pritisnuli.

Tijekom dana će Županijsko odvjetništvo odlučiti ide li s prijedlogom za određivanjem istražnog zatvora na Županijski sud u Varaždinu.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke