News

Komentari 26

Avion na JFK-u u karanteni, sumnja se na trovanje hranom

Avion na JFK-u u karanteni, sumnja se na trovanje hranom

Aviokompanija Emirates kaže da je svega 10 oboljelih i da su ih odmah pregledali liječnici, a ABC News javlja da je hitna odvezla i članove posade. U zračnoj luci su vatrogasci i protuterorističke jedinice

Prema posljednjim podacima, 432 putnika su puštena iz aviona, sedam je hospitalizirano, no za sada još uvijek nema službenog broja onih koji su oboljeli. Ukupan broj putnika i osoblja na avionu je 520. Centar za kontrolu i prevenciju bolesti je priopćio da je oboljelih stotinjak, javlja CBS New York.

Emirates je na svojem Twitteru objavio kako su svi putnici iskrcani iz aviona, hospitalizirano je 10 osoba, od čega su tri putnika, a sedam je članova posade. 

- Svi ostali putnici dobili su dozvolu za prolazak carine. Posada i osoblje aviona su nakon obavljenog pregleda vraćeni u Emirate. Zbog kašnjenja u iskrcaju leta EK203, povratak iz New Yorka u Dubai kasnit će tri sata - priopćili su iz Emiratesa.

Trenutno se ne sumnja u terorizam. Pretpostavlja se da se radi o trovanju hranom ili virusnoj zarazi. 

Aviokompanija kaže da je svega 10 oboljelih i da su ih odmah pregledali liječnici, a ABC News javlja da je hitna odvezla i članove posade.

- Putnici koji nisu bolesni mogu nastaviti putovanje. Bude li potrebno, osigurat će im se pratnja zdravstvenih djelatnika - priopćeno je iz Centra za kontrolu i prevenciju zaraznih bolesti.

Najčitaniji članci