Obavijesti

News

Komentari 40

Drama u Zadru: Lopov provalio u kuću, udario oca Doris Pinčić

Drama u Zadru: Lopov provalio u kuću, udario oca Doris Pinčić
5

Njega je u Zadru ozlijedio nepoznati muškarac koji je očito preskočio ogradu i došao u obiteljsku kuću Pinčićevih na toj adresi. Materijalna šteta je mala, otac je dobio nekoliko udaraca

Nemojte nas ništa pitati, dosta nam je naše muke, rekao nam je Marijo Pinčić (55), otac naše popularne glumice Doris Pinčić Rogoznica.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa ...

Njega je u četvrtka u rano ujutro, oko 5.40 sati, u Ulici Ante Starčevića u Zadru ozlijedio nepoznati muškarac koji je očito preskočio ogradu i došao u obiteljsku kuću Pinčićevih na toj adresi.

Marijo Pinčić istog je dana bio u bolnici jer je, prema svemu sudeći, lakše ozlijedio vrat. U petak se odmarao u dvorištu kuće.

Napad očito nije bio bezazlen jer nosio je Schanzov ovratnik. Bio je u društvu dvije žene.

- Da, lakše sam ozlijeđen, ali stvarno nemam volje za daljnji razgovor. Dobro sam, samo mi treba malo mira - rekao nam je glumičin otac.

Policija je izvijestila da je nepoznati muškarac ušao u dvorišni prostor kuće Pinčićevih te iz ljetne kuhinje ukrao piće i hranu.

- Kad ga je 55-godišnji vlasnik zatekao, muškarac ga je fizički napao i pokušao pobjeći, pri čemu se ozlijedio preskačući metalnu ogradu - rekla je Ivana Grbin, policijska glasnogovornica.

Neslužbeno saznajemo da je razbojnik najprije srušio Pinčića na pod, a nakon što je ovaj pao, pokušao je pobjeći skočivši na kantu za smeće. Glumičin otac je ustao, htio je uhvatiti lopova, ali je dobio udarac nogom, a provalnik je pobjegao preko ograde, ozlijedivši pritom nogu.

- Čuli smo odjednom buku, razbijanje i lomljavu stakla, nismo znali što se događa. Tako rano ujutro... Mogu vam reći, stvarno nam nije bilo svejedno - kazala nam je jučer jedna od susjeda Pinčićevih u Ulici Ante Starčevića.

- Provalnik je, prema svemu sudeći, htio krasti hranu iz vanjskog hladnjaka u dvorištu. Ma najvjerojatnije je u pitanju neki narkoman. Pa su ga otac i brat uhvatili i pohvatali su se, a provalnik je, bježeći, pao sa zida i polomio se. Svi domaćini su dobro, iako su pretrpjeli udarce. Hladnjak je na sigurnom. Koliko znam, da vas malo nasmijem, nedostaju samo dvije paprike! - kazala nam je osoba bliska obitelji.

Glumica nam se jučer poslijepodne javila na telefon, ali nije htjela komentirati incident u obiteljskoj kući.

- Ne znam ništa o tome, trenutačno sam na snimanju - rekla je.

Ona inače živi na drugoj adresi sa suprugom Borisom Rogoznicom i dvoje djece, sinom i kćeri.

Uskoro se sele u novi dom, u okolici Zagreba, a 6. rujna proslavili su šestu godišnjicu braka, koji su sklopili u zadarskoj katedrali sv. Stošije.

Policija ima osumnjičenog 39-godišnjaka koji je u zadarskoj Općoj bolnici na saniranju ozljeda.

Osumnjičen je za razbojničku krađu, no kriminalistička obrada još nije završila. Neslužbeno doznajemo da je osumnjičeni od ranije poznat policiji po krađama i provalama, a navodno je i sklon drogama.     

Pokretanje videa ...