News

Komentari 53

Država prodaje Golf za 1128 kuna, zemljište s bazenom...

Država prodaje Golf za 1128 kuna, zemljište s bazenom...

ČITAJTE SITNA SLOVA Tu je i Mercedes CL500, početna cijena mu je 84 tisuće kuna. Ali vozila su moguće neispravna ili nekompletna, kupujete u zatečenom stanju i nakon kupnje nema prigovora

Od Golfa 3 iz 1997. godine, Mercedesa CL 500 iz 2006. godine pa do zemljišta na Cresu, Peručkom jezeru ili onoga u Lovranu s izgrađenim bazenom.

Ministarstvo državne imovine objavilo je javni poziv za podnošenje ponuda za kupnju nekretnina i vozila u vlasništvu Republike Hrvatske.

Vozila možete pogledati 18. rujna, a rok za podnošenje ponuda je 25. rujan do 10 sati. Vozila su, naglašava ministarstvo, neispitana, moguće neispravna ili nekompletna i prodaju se u zatečenom stanju što isključuje mogućnost prigovora.

Isto je i s nekretninama, rok za podnošenje ponuda je 9. listopad do 10 sati, a ponudu mogu dati sve fizičke osobe koje imaju državljanstvo RH, državljanstvo država koje čine Europski gospodarski prostor te državljani država s kojima Republika Hrvatska ima sklopljen Ugovor o reciprocitetu stjecanja nekretnina.

Golf, Mercedes, Kawasaki...

U ponudi vozila je šest automobila, Golf 3 iz 1997., Golf 4 iz 1998., Nissan Primera, Mercedes CL 500, Renault Laguna i Lancia Thesis. 

Tu je i motor Kawasaki Z750 kojem je početna cijena 525 kuna.

Od automobila je najjeftiniji Golf 3 kojem je početna cijena 1128 kuna, najskuplji je Mercedes CL500 (84.814 kuna).

Detalje o svakom vozilu pogledajte OVDJE.

Zemljište na Peručkom jezeru

Izbor zemljišta i nekretnina je raznolik. 

Od zemljišta i građevina na Cresu za početnih 43.400 kuna, građevinskog zemljišta i građevina u Virovitici za gotovo 100.000 kuna pa do zemljišta u Lovranu s izgrađenim bazenom za početnih 530.000 kuna. Spomenuto zemljište u općini Lovran površine 813 metara kvadratnih s izgrađenim bazenom i uređenom šljunčanom površinom uz susjednu česticu (na kojoj je izgrađen pansion hotel) čini novoformiranu zemljišnu česticu. Više o tom zemljištu pročitajte OVDJE.

Najskuplje je zemljište na Peručkom jezeru u sklopu kojeg su tri nekretnine unutar turističke zone 'Jezero' u naselju Koljane, koja je planirana za izgradnju turističkog naselja s pratećim sadržajima.

Početna cijena za tri nekretnine unutar tog zemljišta je 3,9 milijuna kuna.

Detalje o nekretninama pogledajte OVDJE.

Najčitaniji članci