Obavijesti

Promo sadržaj

Znate li da mineral krom pomaže u kontroli šećera u krvi

Znate li da mineral krom pomaže u kontroli šećera u krvi
2

Povišena razina šećera ili glukoze, nešto je s čim se susreće sve veći broj ljudi, a vrlo se jednostavno otkriva analizom krvi

Šećerna bolest ili dijabetes postala je bolest današnjice i u velikoj mjeri je direktna posljedica modernog načina života. Na dijabetes tip 2 otpada najveći broj dijabetesa i najčešće se razvija kod odraslih soba, a učestalost se povećava s godinama. Postoji određena genetska sklonost no i vrlo izražena povezanost sa stilom života. Zabrinjava činjenica da se dobna granica sve više pomiče pa sve je sve veći broj mlađih ljudi pogođen dijabetesom. Razina šećera u krvi iznad propisane granice alarm je tijela koji se ne smije zanemariti jer vrlo lako može odvesti u dijabetes. 

Što kad je šećer povišen?

Predijabetes je stanje kod povišene glukoze u krvi i poremećene tolerancije, no ne u toj mjeri da se dijagnosticira dijabetes. Ipak, predijabetes je vrlo ozbiljno stanje koje se ne smije zanemariti jer je izgledno da vodi u dijagnozu dijabetesa i upozorava nas da trebamo nešto učiniti. Uz zdrave životne navike postoje i provjereni dodaci prehrani sa sastojcima koji su se pokazali vrlo korisnima u držanju razine glukoze u granicama normalnih vrijednosti.

Mother measuring temperature of little girl with red pimples. Ch

Prirodna pomoć u kapsulama 

Proizvod u ljekarnama koji se posebno ističe zbog svoje kombinacije sastojaka su kapsule s cejlonskim cimetom (Cinnamomum zeylanicum) poznatim kao pravi cimet koji ima vrlo vrijedna svojstva i nikako ga se ne smije miješati s običnim kineskim cimetom koji se koristi u kuhinji. Osim cimeta, tu je i važna alfa-lipoična kiselina te ne smijemo zaboraviti kako je za regulaciju šećera u krvi neophodan i dovoljan unos esencijalnog minerala kroma.

Dibeticin – kapsule s pravim cimetom

Dibeticin kapsule su dodatak prehrani koji se može u ljekarnama kupiti bez recepta i dio su poznate hrvatske linije dodataka prehrani Pharmoval. Riječ je proizvodu uravnoteženog i optimalnog sastava koji u dnevnoj dozi sadrži preporučene količine ekstrakta cejlonskog cimetovca, alfa lipoičnu kiselinu te čak 300 % preporučenog unosa kroma koji doprinosi održavanju normalne razine šećera u krvi. Proizvod se prodaje u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili ga možete naručiti OVDJE.
Za dodatne informacije posjetite službene stranice www.pharmoval.hr

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti
PROMO

Pet savršenih lokacija za fotografiranje u Hrvatskoj koje morate posjetiti

Hrvatska je zemlja bogate povijesti, spektakularne prirode i nevjerojatnih prizora koji ostavljaju bez daha

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca
PROMO

HUB i EIB pokreću dvogodišnju edukaciju mladih poduzetnika i srednjoškolaca

Incijativa „Financije za nove generacije" ključan je korak u osnaživanju financijske pismenosti i poduzetničkog duha među mladim generacijama u Hrvatskoj
Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom
PROMO

Ante Cash otkriva kako biti kreativan s pur pjenom

U Antinoj Garaži danas se kupamo u pur pjeni. Zašto je ona neizostavan dio svakog gradilišta, na svoj način pokazuje vam Ante Cash.