Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Dubrovački Vodovod je otpisao dugove tvrtkama?

Policija navodno provjerava zakonitost otpisa dugova za potrošenu vodu u visini od 7,5 milijuna kuna kojim su obuhvaćeni klubovi i gradske tvrtke

Mladen Gojun /24sata
Foto: Mladen Gojun /24sata
0 komentara

Nakon upada u ured dubrovačkog gradonačelnika Andre Vlahušića prije par dana u vezi afere 'Šipan' policija je u četvrtak ušla i u tvrtku Vodovod Dubrovnik.
- U tijeku su određene provjere poslovanja dubrovačke tvrtke Vodovod - kazala je glasnogovornica dubrovačke policije Marija Genero i dodala da će o rezultatima javnost izvijestiti na vrijeme. U poduzeću Vodovod su nam potvrdili nazočnost policije. Direktor Vodovoda Branko Negodić nije bio dostupan. Doznajemo da se provjerava zakonitost otpisa dugova za potrošenu vodu u visini od 7,5 milijuna kuna kojim su obuhvaćeni gradske tvrtke, pojedine tvrtke u privatnom vlasništvu, klubovi i udruge. Među tvrtkama kojima je oprošten dug su navodno Dubrovačko primorje i Hotel Admiral u vlasništvu Pera Vićana koji je nezavisni vijećnik u Dubrovniku te predsjednik NO poduzeća Vodovod. Doznajemo da bi se provjera otpisa dugovanja mogla proširiti i na gradskog prijevoznika 'Libertas Dubrovnik'. Prijevoznik je navodno gradu Dubrovniku i susjednim općinama oprostio dug od 2,5 milijuna kuna.

Možda vas zanima i ovo:
Message