Obavijesti

Promo sadržaj

Duh devedesetih na scenu vraća Kylie Jenner

Duh devedesetih na scenu vraća Kylie Jenner
5

Raskošni nail artovi, dugački stiletto nokti u jarkim bojama ili pak klasična francuska manikura na kockastom obliku nokta u potpunosti su s trona skinuli klasični i jednostavni trajni lak koji je u zadnjih nekoliko godina vladao nail industrijom

Kako to obično biva, duh devedesetih na scenu je vratila popularna članica klana Kardashian, Kylie Jenner koja redovito na svojim društvenim mrežama sa milijunskim auditorijem dijeli slike svoje najnovije manikure. Trendu nisu odoljele ni njene slavne sestre pa se tako Kim odlučila za dugačke nokte ukrašene metalnim piercinzima dok Khloe naprosto obožava ekstremno duge nokte u neonskim nijansama.

Devedesete su doista bile specifičan period u svijetu mode i ljepote te trendova koji su vladali tim razdobljem kojeg danas već promatramo s dozom nostalgije. Većina trendova devedesetih poslužila je kao inspiracija za estetiku koja trenutačno dominira na modnoj i beauty sceni. Primjer koji nam to svakako potvrđuje jest i veliki povratak dugačkih, nakićenih, umjetnih noktiju koji su ove godine iznova zaludili svijet ljepote.

Bez obzira na trendove, edukatori renomiranog zagrebačkog Učilišta Arimed smatraju da svojim polaznicima trebaju ponuditi nekoliko tehnika:„Kroz godine iskustva naučili smo da se trendovi neprestano mijenjaju, ali i recikliraju te iznova oživljavaju. Upravo zato osmislili smo jedinstvenu Master nails edukaciju koja obuhvaća sve početne, ali i naprednije tehnike uređivanja noktiju. Polaznik koji upisuje našu edukaciju prvenstveno ovladava higijenom i anatomijom nokta, zatim kreće na osnovne tehnike lakiranja i trajnog laka preko kojih dolazi do ugradnje, geliranja i oblikovanja noktiju, preciznost vježba kroz tehnike francuske manikure i babyboomera i na samom kraju svoju kreativnost razvija kroz nail art, odnosno ukrašavanje noktiju.“

Želite li se i vi baviti kreativnim zanimanjem koje već godinama slovi kao jedno od najtraženijih zanimanja u beauty svijetu, raditi posao koji volite i dobiti cjelokupno znanje o noktima te pratiti najnovije trendove, sve informacije o edukaciji možete pronaći na www.arimed.eu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura