Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
110 komentara

Dunja Gotovina: Čekala sam ovo 11 godina, presretna sam

Markačeva žena Mirjana rekla je da je presretna te da nema riječi kojima bi izrazila osjećaje. Rekla je i da su joj se noge tresle dok je sudac čitao obrazloženje

Vlada.hr
Foto: Vlada.hr

Supruga generala Ante Gotovine, Dunja, rekla je u petak za Večernji list kako je presretna što je njezin suprug oslobođen te kako je ovaj dan čekala od 2001. godine. 

Iz kuće Dunje Gotovine izašla je Đurđa Šušak koja je rekla da su van sebe od sreće. U posjet Dunji Gotovini dolaze prijatelji, a u kući je i ministar obrane Ante Kotromanović.

Ljudi koji prolaze ispred kuće automobilima trube u prolazu. 

Po nju je oko podneva došao ministar Ante Kotromanović te su krenuli prema zračnoj luci Pleso od kuda će službenim avionom Vlade odletjeti u Haag po generale. 

Mirjana Markač: Tresle su mi se noge

Supruga Mladena Markača Mirjana je rekla kako je presretna te kako nema riječi kojima bi izrazila svoje osjećaje. 

- Ne mogu to vjerovati. Tijekom izricanja presude su mi se noge tresle - kaže Markačeva supruga i dodaje kako nije bitno na koji način će se njezin suprug vratiti kući nego da je samo važno da je slobodan.

Ona i Željko Dilber, kum Ante Gotovine presudu generalima su čekali u Den Haagu. Dilber je nakon izricanja presude rekao kako je teško bilo slušati obrazloženje suca.

- Znali smo što se sprema no nismo smjeli reći - rekao je Dilber. 


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message