Obavijesti

News

Komentari 6

Dvije provalnice uhićene nakon neuspješne krađe u Zagrebu

Policija sumnja kako su 21-godišnjakinja i 22-godišnjakinja prošlog petka pokušale provaliti u stan 66-godišnjaka u Nazorovoj ulici u čemu nisu uspjele

Zagrebački policajci dovršili su u utorak kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakinjom i 22-godišnjakinjom koje se sumnjiči za tešku krađu u pokušaju, dok je mlađa provalnica osumnjičena i za krađu nakita vrijednog 10.000 kuna. 

Policija sumnja kako su 21-godišnjakinja i 22-godišnjakinja prošlog petka pokušale provaliti u stan 66-godišnjaka u Nazorovoj ulici u čemu nisu uspjele. Prilikom izlaska iz zgrade uočili su ih policajci koji su ih priveli radi kriminalističkog istraživanja.

Mlađa provalnica osumnjičena je i da je sa zasad nepoznatom osobom 29. svibnja provalila u stan 68-godišnjakinje u Žumberačkoj ulici odakle su odnijele nakit vrijedan 10.000 kuna.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 21-godišnjakinja je predana pritvorskom nadzorniku, uz posebno izvješće koje je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, dok će protiv 22-godišnjakinje kaznena prijava također biti dostavljena  nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.