Obavijesti

News

Komentari 1

Dvojica muškaraca osumnjičeni su za smrt u Rogotinu: Ubili ga sjekirom u obiteljskoj kući

Dvojica muškaraca osumnjičeni su za smrt u Rogotinu: Ubili  ga sjekirom u obiteljskoj kući

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku...

VIDEO

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije PU dubrovačko-neretvanske i policijskih službenika PP Ploče dvojica muškaraca u dobi od 40 i 41 godine osumnjičeni su za ubojstvo, izvijestila je PU dubrovačko-neretvanska.

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku.

Šokantno ubojstvo u Rogotinu: Sjekirom mu raskomadali glavu
Šokantno ubojstvo u Rogotinu: Sjekirom mu raskomadali glavu

Lovre Š. (40), najbolji prijatelj ubijenog I.T. (29) iz Igrana, te ujedno vlasnik kuće u kojoj se dogodio zločin je i prvoosumnjičeni je za ubojstvo, neslužbeno se doznaje. Navodno je Lovre priznao nedjelo u prvi tren, kada su policajci stigli pred kuću, no kasnije je u postaji povukao priznanje, odnosno dalje nije ništa govorio. Treći član družine koja se danima zabavljala u obiteljskoj kući gotovo na kraju mjesta, koji je priveden u postaju, je iz Metkovića te se prema prvim informacijama čini da je u grupi bio zadužen za “logistiku”. A navodno je 29-godišnjak ubijen – sjekirom! 

- Imao je sigurno stotinjak što kaznenih što prekršajnih prijava. Lugara je jednom napao u šumi, izbio mu je oko, čovjek je ostao invalid. Stalno je radio ekscese po mjestu, tražio svađu i provocirao, pogotovo kod ljudi koji nisu skloni sukobima. I taj BMW je sad još dobro parkiran kako bi ga inače ostavljao, nasred puta da ne može nitko proći, da se ne mogu kante s otpadom odnijeti... Prije nekoliko godina je u Splitu, na Pujankama zatočio djevojku u stanu, prijetio je aktiviranjem plinske boce. Zbog toga je cijela zgrada evakuirana, a nakon par sati se predao interventnim policajcima. I mi o tome pričamo sutradan ovdje u mjestu, kako ga sad sigurno neće biti neko vrijeme, kad eto ti Lovre rivom! Da se razumijemo, policija radi svoj posao, uhite ga i prijave, ali uvijek nekako izađe na slobodu u roku od najviše par dana. Za to krivimo naše sudstvo, jer se i ovaj zločin mogao spriječiti! - gotovo uglas govore mještani s kojima smo razgovarali.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca