Obavijesti

News

Komentari 0

Dvojica nasilnika htjeli ubiti vozača Stipe Mesića

Dvojica nasilnika htjeli ubiti vozača Stipe Mesića
2

Napadnuti službenik sigurnosti, osim Stjepana Mesića, vozi i druge državnike. MUP nije htio otkriti identitet napadnutog policajca.

VIDEO

Policajac (42) iz MUP-ove Uprave za posebne poslove sigurnosti u nedjelju je oko 22 sata vozio Slovenskom ulicom u zagrebačkom Črnomercu. Spazio je dvojicu muškaraca kako u Nissan Sunnyju na crveno svjetlo iz Ulice grada Mainza skreću desno u Slovensku. Kad su se auti poravnali, suvozač Igor B. (25) otvara prozor, pljuje na vrata Honde i vrijeđa policajca. Policajac usporava nadajući se da će ga nasilnici pustiti na miru, no oni ga obilaze i staju ispred njega. Kad je policajac izašao iz Honde, prilazi mu Igor i pokušava ga udariti nepoznatim predmetom. Policajac uspijeva blokirati udarac, no s leđa ga napada vozač Nissana Goran P. (32) i udara šakom u potiljak. Goran potom sjeda u auto i pokušava pregaziti policajca, koji se na vrijeme izmaknuo. Policajac skreće desno u Međimursku i vozi do kafića Mercedes, čiji je navodno stalni gost, kako bi pozvao pomoć. Dvojac ga sustiže i ponovno pokušava pregaziti. Policajac se izmiče, a Goran dva puta udara u njegovu Hondu. Dvojac potom bježi, ostavljajući gomilu polomljenog stakla iza sebe. Tri sata kasnije policajci su iza trgovačkog centra Roto prometa u Vrapču pronašli nasilnike i njihovo vozilo. Igoru su izmjerili 2 promila u krvi, dok je Goran odbio alkotestiranje. Inače, obojica su dobro poznata policiji. U policiji nisu znali da li je njihov kolega, bio naoružan. No prema Zakonu o policiji,imao pravo zapucati jer mu je život bio ugrožen.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.