Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Rekli su ženi u Zagrebu da su policajci i uzeli joj 150.000 kn

Policija upozorava građane da, ukoliko se susretnu s nepoznatim osobama koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca, takve osobe nipošto ne puštaju u stanove ili kuće

20 komentara

U Ulici Kontese Nere u Novom Zagrebu u utorak oko 13 sati, 82-godišnjakinja je dvojici nepoznatih muškaraca koji su se lažno predstavili predala nekoliko stotina tisuća kuna. Neslužbeno doznajemo da su joj rekli da su policajci, te da moraju provjeriti novčanice. Navodno su joj uzeli  više od 150.000 kuna.

Rekli su da će joj se javiti, no nakon nekog vremena, žena je shvatila da je prevarena, te je nazvala 'prave' policajce. Policija traga za preverantima.

Policija upozorava građane da, ukoliko se susretnu s nepoznatim osobama koje pokušavaju ući u njihove domove i doći u posjed njihovog novca, takve osobe nipošto ne puštaju u stanove ili kuće te da im ne predaju svoj novac ili druge vrijedne stvari, jer se radi o osobama koje se lažno predstavljaju kao djelatnici banke, maserke ili policijski službenici koji samo iskorištavaju nemoć i neznanje starijih osoba.

Isto tako u slučaju da građani zaprime pozive od nepoznatih osoba putem telefona u kojima se traži od njih da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata, upozoravaju građane da ODMAH obavijeste policiju na broj 192.

Možda vas zanima i ovo:
Message