Obavijesti

News

Komentari 105

Dvojnica Kim Kardashian: 'Za mene je kći kao nova torbica'

Dvojnica Kim Kardashian: 'Za mene je kći kao nova torbica'
8

Bivši model Delicia Kikulwe (29) odlučna je u svom naumu da postane dvojnica poznate starlete Kim Kardashian. U tome će joj, nada se, pomoći i kćerkica Dior

VIDEO

Bivši model Delicia Kikulwe (29) odlučna je u svom naumu da postane dvojnica poznate starlete Kim Kardashian. U tome će joj, nada se, pomoći i njezina četveromjesčna kćerkica Dior, koja po majčinoj želji, sve više nalikuje malenoj North West, Kiminoj kćeri.

- Dior je za mene poput modnog dodatka . Ona je moja nova dizajnerska torbica - priznaje Delicia u posljednjoj epizodi bizarne emisije 'Blinging up baby', koja se emitira na televizijskoj postaji Channel 5.

VIDEO

Delicia, ne skriva da je imala teško djetinjstvo. Danas je udana za instruktora vožnje Kena i s malenom Dior žive u unajmljenom jednosobnom stanu. To je ne sprječava da kćeri kupuje dizajnersku odjeću i modne dodatke , a prije izlaska satima se sprema kako bi obje bile savršeno modno usklađene.

Svojoj kćeri, kaže, želi priuštiti život o kakvom je ona mogla samo sanjati - život dostojan crvenog tepiha.  A da bi u tome uspjela mnogo vremena posvećuje njezinoj odjeći jer vjeruje da "dobar izgled otvara mnoga vrata".

Screenshot/Channel Five

'Ja sam poput zvijezde koja nije slavna'

- Rijetko kad ćete me vidjeti  nesređenu. Ja sam poput zvijezde koja nije slavna. Često me uspoređuju s Kim Kardashian, posebno kad imam tamnu kosu. Kim je toliko prekrasna da mi usporedbe s njom mogu biti jedino kompliment - kaže Delicia.

Život modela za donje rublje, koji se ponekad pojavljivao i u glazbenim spotovima, napustila je kad se prije pet godina udala za supruga vjernika, javlja Daily Mail.

Delicia Dior Kennedy/Facebook

Daleko najveće zadovoljstvo u životu joj pričinjavaju odlasci u šoping.

- Za mene je to poput sna. Ne razmišljam o ničem drugom - kaže ovaj bivši model te dodaje da nikad ne razmišlja koliko će novca potrošiti.

Delicia Dior Kennedy/Facebook

Priznaje da joj nedostaje karijera modela pa se stoga nada da će jednog dana Dior krenuti njezinim stopama.

- Želim da postane model za djecu . Dok ne poraste, za sada je fotografiram samo kod kuće  -  kaže Kimina dvojnica, uvjerena da dobar izgled jača samopouzdanje.

- Čak i oni kojima se ne sviđam kao osoba ne mogu poreći da ne izgledam dobro - kaže Delicia te zaključuje da je ž ivot prekratak da bi se odijevala dosadno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.