News

Komentari 99

Ekskluzivno u 24sata: Roditelji pronašli svoje otete blizance?

Ekskluzivno u 24sata: Roditelji pronašli svoje otete blizance?

24sata su prošli tjedan pisala o sudbini Dragice Plauc. Ona je 5. kolovoza 1993. u Tuzli rodila dva dečkića. Rekli su joj da su umrli. No, ona nikad u to nije vjerovala

Dragica Plauc (52) otvorila je vrata u svom domu u Düsseldorfu. Dva mladića stoje nepomično, bez riječi. Ona ne zna kamo gledati, u jednog pa u drugog. Pruža im ruke, vladaju tišina, nevjerica... Tisuće pitanja bez odgovora. Nitko ne može izustiti ni riječ. A onda odjednom - navala suza, osmijeha, jecaja, vapaja i toliko dugo, predugo čekani zagrljaj prepun emocija.

Ipak, ne postoji dovoljno riječi kojima bi se mogao opisati susret Dragice Plauc s blizancima za koje svim srcem vjeruje da su njezini. Kako sama kaže, nada je drži već 21 godinu, od kada su nestali iz bolnice u Tuzli. 

Podsjetimo, 24sata su prošli tjedan pisala o sudbini Dragice Plauc. Ona je 5. kolovoza 1993. u Tuzli rodila dva dečkića. Kako su joj tad rekli, morali su ostati u inkubatoru nekoliko sati. Nikad ih više nije vidjela. Rekli su joj da su mrtvi. Njezina tuga nikad nije prestala...

Samo u sutrašnjem tiskanom izdanju 24sata doznajte kako je Dragica našla dvojicu mladića za koje vjeruje da su njezini davno izgubljeni sinovi. Rezultat DNK analize uskoro će pokazati je li njezin predosjećaj točan.

Najčitaniji članci