Obavijesti

News

Komentari 36

Erdogan odlazi oko 17 sati, mogući problemi u prometu

Erdogan odlazi oko 17 sati, mogući problemi u prometu
5

MUP preporuča građanima da maksimalno koriste javni gradski prijevoz autobusima i tramvajima ZET-a te vlakovima HŽ-a, no javni prijevoz će se odvijati po posebnom rasporedu uz zastoje

VIDEO

Turski predsjednik Recep Tayyip Erdogan i njegova supruga Emine u srijedu oko 17 sati napuštaju Hrvatsku. Zbog njihovog posjeta promet u Zagrebu bio je pod posebnom regulacijom, a MUP je objavio posebne smjernice za kretanje gradom.

U srijedu 27. travnja od 15:30 do 18:30 sati zabrana prometa za sva vozila, osim vozila s dozvolom MUP-a, na Trgu maršala Tita sa zapadne, sjeverne i istočne strane Hrvatskog narodnog kazališta.

U srijedu 27. travnja od 17:45 do 18:15 sati zabrana prometa za sva vozila, osim vozila s dozvolom MUP-a, na Hebrangovoj ulici zapadnije od Preradovićeve ulice.

ZABRANA PROMETA 
U srijedu 27. travnja od 15:30 sati do 18:30 sati, u potpunosti će biti zabranjen promet u po kolnicima sa zapadne, sjeverne i istočne strane Hrvatskog narodnog kazališta, na Trgu maršala Tita. 

Preporučeni obilazni pravci: 
Hebrangova – Trg maršala Tita južni kolnik – Klaićeva – Republike Austrije, 
Savska – Vukotinovićeva – Žerjavićeva – Gundulićeva – Ilica, 
Deželićeva – Trg maršala Tita – Savska.

PREPORUČAMO GRAĐANIMA DA: 
u utorak 26. travnja u poslijepodnevnim satima i u srijedu 27. travnja tijekom cijelog dana, izbjegavaju dolazak motornim vozilima u centar Zagreba, maksimalno koriste javni gradski prijevoz autobusima i tramvajima ZET-a te vlakovima HŽ-a.

Molimo građane za razumijevanje radi posebne regulacije prometa, a osobito u vrijeme otežanog prometa uzrokovanog prolazom kolona s vozilima pod pratnjom.

Apeliramo da se, kada je  to god moguće, izbjegavaju prometnice koje će se koristiti za dolaske i odlaske kolona vozila pod pratnjom, odnosno da se striktno pridržava uputa i zapovijedi policijskih službenika. U slučaju naknadnih izmjena iznesene posebne regulacije prometa pravovremeno će se obavještavati. 

Autobusni i tramvajski promet odvijat će se po posebnom rasporedu i voznom redu ZET-a uz preusmjeravanja i obilazne pravce, te uz mogućnost kratkotrajnih zastoja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva
IZ MINUTE U MINUTU

Gotov sastanak DP-a i Mosta. Oglasio se Pupovac: Nijedna nam opcija nije neprihvatljiva

Prošlo je šest dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava