Obavijesti

News

Komentari 3

Erdogan sutra ide u Sisak, evo koje će sve ceste biti zatvorene

Erdogan sutra ide u Sisak, evo koje će sve ceste biti zatvorene

Erdoğan će sudjelovati u otvaranju Islamskog centra u Sisku i džamije, a policija je tim povodom objavila i posebnu regulaciju prometa

VIDEO

Nakon što će u srijedu obići Zagreb turski predsjednik Recep Tayyip Erdoğan doći će i u Sisak. Tamo će sudjelovati u otvaranju Islamskog centra u Sisku i džamije, a u planu je i njegovo sudjelovanje na Gospodarskom forumu Hrvatska - Turska. Policija je povodom njegovog dolaska objavila posebnu regulaciju prometa.

- Očekuje se dolazak i boravak stranog državnog izaslanstva na čelu s najvišim državnim dužnosnicima na područje grada Siska, a slijedom čega će se zbog provedbe posebnih mjera sigurnosti, uspostaviti privremena regulacija prometa i povremeno dolaziti do kratkotrajnog prekidanja prometa uz pravovremena preusmjeravanja prometa i uz nazočnost policijskih službenika - napisali su iz PU sisačko-moslavačke.

Od 11:45 do 14:30 sati odvijat će se naizmjenična regulacija prometa u Petrinjskoj, Zagrebačkoj i ulici Josipa Jurja Strossmayera, u mjestu Odra – Stupno – Sela – Žažina – Dužica – Lekenik do ulaza na autocestu A11 Zagreb – Sisak i obratno, dok će u jednom trenutku promet u oba smjera biti obustavljen.

Također, d 7 do 17 sati, za sav promet zatvorit će se Capraška ulica i druge obližnje ulice, a u okolnim će ulicama promet biti reguliran posebnom regulacijom.

- Molimo građane da u spomenutim ulicama i naseljima, u navedenom vremenu ne zaustavljaju i parkiraju prijevozna sredstva, na kolnik i u blizini kolnika (nogostup, ugibališta i sl.).- poručili su iz policije i zamolili za strpljenje.

Promet će biti preusmjeravan na sljedeće alternativne pravce:

Sisak - Desna Martinska Ves - Jezero Posavsko - Orle - Zagreb

Sisak - Lijeva Martinska Ves - Prečno - Zagreb

Sisak - Popovača - Zagreb

Dvor - Hrvatska Kostajnica – Jasenovac – Novska – Zagreb

Petrinja – Pokupsko – Velika Gorica

Petrinja – Glina – Vojnić – Karlovac

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.