Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Erol se vratio vlasnici ošišan i okupan, jedva ga prepoznala

Maltezera Erola pronašli su vatrogasci no pobjegao im je istu večer. Zatim ga je pronašao pošteni nalaznik koji mu je priuštio potpuni tretman i vratio ga vlasnici

Facebook
Foto: Facebook
14 komentara

Erol, 15-godišnji maltezer vratio se u utorak u naručje vlasnice Slađane Vukić. 

U ponedjeljak je otrčao iz dvorišta za kujicom i upao u šaht na Trpimirovoj obali u Zadru. Oko 21 sat izvukli su ga vatrogasci. Dali su mu jesti i piti te ga pustili u dvorište Vatrogasnog doma. 

Do jutra je pobjegao, a kasnije je viđen na Bilom Brigu. Slađana ga je tražila cijeli dan po poljima, strahujući za njegov život od brojnih pasa koje uzgajivači drže nevezane na tom području. 

Dio večeri obilazila je kuće, kucajući na vrata i pitajući za Erola. No njega je pošteni nalaznik našao, okupao, ošišao mu mucice od smole po dlaci te ga stavio spavati u vlastiti krevet. 

U utorak je naišao na tekst u novinama o izgubljenom Erolu i odveo ga na policiju. No policajci nisu smjeli davati podatke o vlasnici. Broj mobitela dali su mu  vatrogasci. 

Gazdarica ga gotovo nije prepoznala ošišanog, no on joj je pojurio  u susret te skakao po njoj i lizao je od sreće. Više se od nje ne želi odvojiti ni na kratko. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message