Obavijesti

News

Komentari 62

Evo koje će tvrtke ove godine radnicima podijeliti uskrsnice

Evo koje će tvrtke ove  godine radnicima podijeliti uskrsnice
1

Do Uskrsa su ostala još samo dva i pol tjedna. Unatoč očajnoj financijskoj situaciji 3000 radnika HAC-a i HAC ONC-a dobit će 500 kn na plaći, a još 400 na ENC uređajima

VIDEO

Do Uskrsa su ostala dva i pol tjedna, a neki će i ove godine dobiti uskrsnice. 

Kako javlja RTL, 3000 radnika HAC-a i HAC ONC-a unatoč očajnoj financijskoj situaciji na autocestama - dobit će uskrsnice. Dobili su 500 kuna na plaći, a još 400 na ENC uređajima.

Najčešća uskrsnica je 400 kuna, i to u bonovima

U ARZ, pak, u trenutku kad  novim kreditima otplaćuju stare kredite, radnici će dobiti 400 kuna u bonovima. Uz HAC, HAC ONC i ARZ, bonovi od 400 kuna podijelit će su i u HEP-u i Lutriji. A 200 kuna neto dobit će 5000 radnika HŽ Infrastrukture. 

Još gotovo 2000 radnika HŽ Putničkog prijevoza nada se da će to isto isposlovati sindikati na sastanku s Upravom! Što bi ih stajalo gotovo 400 tisuća kuna, dok ista tvrtka na godinu prima pola milijarde kuna pomoći od države, javlja RTL.

U Pošti ne dijele uskrsnice, već prigodne nagrade u iznosu od 500 kuna, a u Hrvatskim cestama tek trebaju vidjeti hoće li, kao i ranije, dati po 400 kuna u bonovima.  Upravo toliko, 400 kuna u bonovima, dobit će više od 10.000 radnika zagrebačkog Holdinga, kao i zaposleni u gradskoj upravi.

Umirovljenicima od 100 do 300 kuna

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio i uskrsnice za siromašne umirovljenike - 100 kuna.

Više od Zagreba, od 200 do 300 kuna siromašnima daje Osijek, Zadar 200, Karlovac, Brod, Gorica i Varaždin daju bonove i poklon pakete. Split i Rijeka - ništa.

Ništa neće dobiti ni djelatnici javnih i državnih službi. U privatnom je sektoru šaroliko. Sretni će biti djelatnici Agrokora, po 400 kuna u bonovima dobit će, primjerice, i zaposlenici Erste banke. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...
NA VEZU JE U TROGIRU

Za superluksuznu rusku jahtu Royal Romance stigle 4 ponude: Pravi vlasnik i dalje se skriva...

Plus+ Iako je jahta Royal Romance plombirana do kraja svibnja, Ukrajinci su je oglasili. Dok se pravi vlasnik skriva, megajahta koja je izlistana na 101. mjestu u svijetu po količini luksuza, nalazi se u trogirskoj marini