Obavijesti

News

Komentari 66

Fani Čapalija: Otkrivamo zašto se misica želi odseliti iz Splita

Fani Čapalija: Otkrivamo zašto se misica želi odseliti iz Splita
1

Najljepša hrvatska misica lani je imala sudar kad je na nju naletio mladi vozač i nije popravila auto. Od tada ide pješice. Ljute je priče da je ostala bez novca

VIDEO

Ova će mi godina biti prekretnica u životu, uvjerena je Fani Čapalija (37) koja nakon rastave od Ivice Mornara 2001. nije imala ozbiljnu vezu. Nakon smrti mame Kate 2007., koja je umrla od raka, i gubitka oca Mire koji je 2009. umro od ciroze jetre Fani uopće nije bilo u javnosti. Vlastitoj sestri Blanki nije htjela reći gdje živi. Preklani je pokušavala lansirati parfem “It’s OK” - prema legendarnoj izjavi koja ju je proslavila kad ju je žiri pitao što misli o šetnji misica u kupaćem kostimu na izboru za Miss svijeta - ali joj to nije pošlo za rukom. Nije dobila odgovor od tvornice iz Čakovca kako je očekivala, a nije joj se javio ni Željko Kerum, kako se nadala.

Preselila je u manji stan

- On je kao prvi čovjek grada Splita. Svi su mislili da će mi pomoći, ali ništa od toga. Doduše, čovjeka i ne znam, ali dobro - kaže Fani.

Najljepša Europljanka 1993. živi od novca koji je dobila nakon rastave. Bivši joj je nogometaš ostavio i dvosobni stan koji je onda prodala i kupila dvostruko manji, a najnovija joj je želja preseliti se na Čiovo.

- Imala bih pogled na more. Ljepše mi je čuti i vidjeti more nego išta - kaže Čapalija koja trenutačno živi u stanu od 40-ak četvornih metara na splitskim Mejašima. Po Splitu se počelo govoriti da su je izbacili iz stana što ju je jako naljutilo.

Više pročitajte u 24sataExpressu...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 66
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.