Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
92 komentara

Kerum i Fani dužni ko' Grčka: Ljubav im cvate, a poslovi pate

Splićani pričaju da je gradonačelnik u velikim problemima. Tvrtke koje vodi njegova Fani još su 2009. godine bankama i dobavljačima dugovale 47,9 milijuna kuna

Ivana Ivanović/PIXSELL
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
92 komentara

Kerum prodaje svoj udjel u Nacionalnom trgovačkom lancu (NTL) kako bi namaknuo novac da dovrši hotel Marjan, za koji je rekao da mu je životni projekt.

Navodno je najzainteresiraniji kupac Tomislav Mamić, vlasnik tvrtke Tommy, koja je već otkupila dio Kerumovih trgovina na jugu Hrvatske.

Splićani pričaju i da je gradonačelnik u tolikim financijskim problemima da će biti prisiljen prodati čak i hotel Marjan čim ga završi. To doduše neće biti ni ove godine, sedam godina nakon što ga je kupio. Neki tvrde da će ga prodati nedovršenog čim se uredi zapadna obala. U Marjan je, kako je rekao, uložio više od milijardu kuna. No s obzirom na to da je poznat po tvrdoglavosti, teško je vjerovati da će dopustiti da netko drugi otvori hotel i okiti se njegovim perjem.

Kerum je u rujnu najavio da će hotel završiti do kraja ovog mjeseca, ali gradilište je zatvorila građevinska inspekcija zbog izmjena projekta. Kerum je rekao kako čeka dozvolu te da ne zna koliko će to potrajati. Dio radnika poslao je na čekanje, a gradilište je već tjednima pusto.

Zlobnici kažu da su Kerumovi financijski problemi počeli kad i veza s Fani koja je, čim je upoznala Keruma, krenula u biznis. Osnovala je turističku agenciju, vodila je pet tvrtki te 11 trgovina odjećom i obućom. Na kraju 2009. bankama, dobavljačima i “bliskim pravnim osobama” dugovala je 47,9 milijuna kuna. Vjerojatno je i Kerum vraćao taj novac.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message