News

Komentari 63

Fanovi ljuti na HDZ iz Županje: Uzeli botove iz Afrike i Azije, ali one koji im lupaju samo 'ljutka'

Fanovi ljuti na HDZ iz Županje: Uzeli botove iz Afrike i Azije, ali one koji im lupaju samo 'ljutka'

Očito su pred lokalne izbore odlučili malo povećati 'engagement' na svojoj stranici, ali tako što su 'angažirali' botove iz Indonezije, Egipta, Burundija, Kambodže, Ekvadora, Pakistana...

Gradska organizacija HDZ-a iz Županje ima 230 fanova na svojoj Facebook stranici i 270 followera. Do prije nekoliko dana njihove objave imale su 20-30 lajkova, no zadnjih dana njihove postove lajka preko 230 ljudi, više nego što imaju fanova.

Pažnju su nam privukli postovi s ogromnim brojem lajkova, ali na kojima su stavljeni samo ljuti emotikoni, koji tako stoje već danima. Klikom na 'ljute lajkove', ali i ostale postove s preko 200 lajkova vidi se da ih lajkaju samo botovi egzotičnih imena.

Očito su pred lokalne izbore odlučili malo povećati 'engagement' na svojoj stranici, ali tako što su 'angažirali' botove iz Indonezije, Egipta, Burundija, Kambodže, Ekvadora, Pakistana, Indije i još nekih zemalja Istoka i Azije. No, posao je dosta traljavo odrađen, jer im je onaj tko im vodi društvene mreže uzeo botove koji 'pucaju' samo ljute emotikone.

Tako na postovima u kojima se zahvaljuju biračima i polažu vijence za poginule u Domovinskom ratu stoji preko dvije stotine ljutih emotikona 'HDZ-ovih fanova' iz dijaspore. Zanimljivo je da očito nitko ne vodi brigu o tome, jer ljuta horda botova danima obasipa stranicu županjskog HDZ-a, no nitko ih ne miče. Upravo suprotno - puštaju ih da se ljute po njihovoj stranici do mile volje.

Najčitaniji članci