Obavijesti

News

Komentari 95

Fanovi na društvenim mrežama plaču za Kolindom i svi se pitaju: Zašto je ta žena bivša?

Fanovi na društvenim mrežama plaču za Kolindom i svi se pitaju: Zašto je ta žena bivša?

Ovih dana se obilježila godišnjica finala u kojem je hrvatska reprezentacija postala druga na svijetu, ali je Kolinda Grabar Kitarović slučajno postala najveća zvijezda prvenstva

Dok traju nagađanja hoće li Kolinda Grabar Kitarović naslijediti Jensa Stoltenberga, glavnog tajnika NATO-a, na društvenim mrežama opet kolaju fotografije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji i bivše predsjednice u zagrljaju nogometaša, ali i svjetskih čelnika.

Naime, ovih dana se obilježila velika godišnjica finala u kojem je hrvatska nogometna reprezentacija postala druga na svijetu, ali je Kolinda Grabar Kitarović slučajno postala najveća zvijezda prvenstva. Sudeći po komentarima koje i danas korisnici ostavljaju na društvenim mrežama, Kolindu doslovno 'oplakuju' i žale što je bivša predsjednica, pa je više tako često ne viđaju.

"Zašto je ona već bivša? U Africi netko postane predsjednik 1986. i još uvijek je predsjednik! 2018. je tako brzo prošla!", "Ovako se treba ponašati pravi predsjednik", "Predivna je!", "Ovo je razlika između civiliziranog i neciviliziranog svijeta. U nekim zemljama muškarci ne bi ovako prihvatili zagrljaj predsjednice samo zato jer je žena"..., "Zbog nje nikada neću zaboraviti to prvenstvo", samo su neki od komentara korisnika koji su podijelili na desetke fotografija Kolinde Grabar Kitarović kako nakon finala grli naše nogometaše i čestita Emmanuelu Macronu, Putinu...

World Cup - Final - France v Croatia

Grabar Kitarović je trenutno u Tokiju, kao članica Međunarodnog olimpijskog odbora. 

Grabar-Kitarović: 'Favoritkinja za šeficu NATO-a? Počašćena sam, ali nisam iznenađena'
Grabar-Kitarović: 'Favoritkinja za šeficu NATO-a? Počašćena sam, ali nisam iznenađena'

- Priznajem, nisam iznenađena, ali sam uistinu počašćena time što me se spominje u tako uglednom društvu za tu iznimno važnu dužnost - komentirala je Kolinda Grabar Kitarović špekulacije da je jedna od kandidatkinja ali i favoritkinja za mjesto glavne tajnice NATO-a, javlja Jutarnji.