News

Komentari 42

Farmer se onesvijestio: Išao po vodu u bunar, pojele ga svinje?

Farmer se onesvijestio: Išao po vodu u bunar, pojele ga svinje?

Iako se nagađa da je doživio srčani udar, farmerovi susjedi govore da je imao problema s alkoholom te da je moguće da je zaspao dok je išao po vodu u bunar

Gospodin Krzysztof, kako ga lokalni mediji imenuju, bio je farmer u selu Osieku u jugozapadnoj Poljskoj. Na Staru godinu otišao je do bunara po vodu i zatim se onesvijestio. Kako javlja Daily Mail, moguće da je farmer doživio srčani udar. Njegove ostatke - kosti i dijelove lubanje, pronašao je danima kasnije jedan od njegovih susjeda. 

- Tijelo muškarca pronašao je susjed. Zadnji put su ga vidjeli kada je na Staru godinu išao je po vodu u bunar, a tamo su i pronašli tijelo. Izgleda da su ga svinje pojele - rekla je glasnogovornica poljskog tužiteljstva Magdalena Serafin

Iako se nagađa da je doživio srčani udar, farmerovi susjedi govore da je imao problema s alkoholom te da je moguće da je zaspao dok je išao po vodu. 

- Zaboravio je nahraniti svinje i zaspao je kraj njih - rekla je jedna susjeda. Inače, fater je imao svinje vrste Mangalica, mađarsku pasminu domaćih svinja. Posebne su po tome što im raste gusta vunasta dlaka slična ovčjoj. 

- Te svinje su ogromne, trče po cijeloj farmi... Ne bi bilo teško zamisliti da su ga pojele - tvrdi drugi. Istaknuo je da se boji tih svinja te da im ne prilazi. 

Zbog straha susjeda, tužiteljstvo i lokalni veterinari razmišljaju treba li uspavati svinje ili ne. Tužiteljstvo ističe da nema potrebe uspavati svinje i da to nije ključno za istragu, a veterinari pak brinu da će svinje, ukoliko ih se uspava, kad tad završiti na tržištu u obliku kobasica ili drugih proizvoda. 

Međutim, postoji i netko tko smatra da svinje nisu mogle pojesti svog vlasnika. Katarzyina Trotzek iz azila za svinje Chrumkowo tvrdi da ne vjeruje u te tvrdnje. 

- Svaki dan imamo kontakt sa svinjama. Dolaze k nama iz različitih mjesta. Neke su izgladnjele i pronađemo ih zajedno s uginulim svinjama. Ne pojedu ih bez obzira na to koliko su gladne - objasnila je. 

Istraga se nastavlja. 

 

Foto: Ilustracija 

Najčitaniji članci