News

Komentari 39

Filipinac se kamionom zabio u auto kod Hrastja, vozač auta (37) je na mjestu preminuo

Filipinac se kamionom zabio u auto kod Hrastja, vozač auta (37) je na mjestu preminuo

U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni.

Policija je objavila detalje o jučerašnjoj strašnoj nesreći u mjestu Hrastje.

- U petak oko 14 sati, u mjestu Hrastje, 37-godišnji državljanin Filipina upravljao je teretnim automobilom s varaždinskim registarskim oznakama vukući priključno vozilo slovenskih nacionalnih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste DC3 u smjeru sjevera. Dolaskom do kućnog broja 1, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake iz kojeg razloga je vozilom prešao na lijevu stranu kolnika. Tom je prilikom naletio na osobni automobil marke Volkswagen sisačkih registarskih oznaka kojim je prije stjecanja prava na upravljanje vozilima B kategorije upravljao 37-godišnjak, a koji se kretao iz suprotnog smjera u smjeru juga - navodi policija.

Nakon naleta, osobni automobil zarotirao se ulijevo te sletio van kolnika u cestovni jarak dok se teretno vozilo prevrnulo na bok. U prometnoj nesreći vozač osobnog automobila smrtno je stradao dok su vozač teretnog vozila i 31-godišnja suvozačica iz osobnog automobila lakše ozlijeđeni. Liječnička pomoć pružena im je u Kliničkoj bolnici Dubrava.

U vremenu od 14.15 do 20.45 sati promet državnom cestom DC3 je bio obustavljen te se odvijao obilaznim pravcima.

 

Najčitaniji članci