Obavijesti

News

Komentari 209

'Prioritet će mi biti gradnja tvornice za cjepivo za koronu'

'Prioritet će mi biti gradnja tvornice za cjepivo za koronu'

Rekao je i kako SDP-ov Joško Klisović nema kompetencije za upravljati Zagrebom. Uz tvornicu za cjepivo, prioritet mu je i transparentnost, a smeta mu to što se pojavio Škoro

VIDEO

Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba u Dnevniku HTV-a je rekao kako je uvjeren da će u drugom krugu lokalnih izbora pobijediti Tomislava Tomaševića.

POGLEDAJTE VIDEO: Kazne zbog Bandićevog sprovoda

Pokretanje videa...

sprovod milana bandića kazna 00:55

- Sve me ankete pozicioniraju kao kandidata koji ima najveće šanse ući u drugi krug - rekao je Filipović te nadodao da bi Tomašević sa SDP-ovim Joškom Klisovićem bio opasan za Grad Zagreb zato što će rođačko-plemensku strukturu zamijeniti s ljudima koji mu godinama daju informacije, a to su doušnici bez kompetencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Rekao je i kako Klisović nema kompetencije za upravljati Zagrebom.

- Pozivam Tomislava Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci, rekao je Filipović.

'Najveći problem Zagrepčana je korupcija, a onda i zbrinjavanje otpada. Ja sam dobar kandidat'
'Najveći problem Zagrepčana je korupcija, a onda i zbrinjavanje otpada. Ja sam dobar kandidat'

Što se tiče zaposlenih u Holdingu, rekao je da nitko tko dobro radi neće završiti na cesti te da će takvi imati priliku za napredak, a uvest će i sustav nagrađivanja kako bi motivirao na bolji rad.

- Svim kandidatima od centra do desnog bi trebalo biti u interesu da krajnja aktivistička ljevica ne preuzme vlast u Zagrebu, ali na mom spektru se pojavio gospodin Škoro koji ne zna koliko iznosi gradski proračun, s druge strane imate Vesnu Škare Ožbolt koja je isključila svaku mogućnost suradnje sa mnom - naglasio je i dodao kako je on bio najžešći kritičar bivšeg gradonačelnika.

Za HRT je zaključio kako će mu prioritet biti izgradnja tvornice za cjepivo protiv korona virusa te transparentnost:

- Moj je prioritet i podizanje transparentnosti te odgovorno upravljanje javnim financijama, naglasio je i dodao kako želi grad u kojem će najbolji pobjeđivati, a najslabiji imati pomoć i biti zaštićeni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 209
VIDEO

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće
POGINULA DVA MUŠKARCA

Dvoje mrtvih kod Varaždina! Quadom su sletjeli u Bednju, policija objavila detalje nesreće

Dvojica muškaraca starosti 33  i 39 godina vozili su se quadom i u jednom trenutku s ceste su sletjeli u rijeku Bednju. Obojica su smrtno stradala.

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000  €
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte najskuplji traktor na sajmu u Gudovcu! Ova mrcina košta 350.000 €

Najatraktivniji i najskuplji traktor izložen na sajmu je Fendt 942 Vario. Proljetni sajam u svom 25. izdanju prvi je put produljen na četiri dana. Jedna od atrakcija sajma su i Izidora i Izidor, zaštitnici ratara
VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!
POZIRA UZ MRCINE

VIDEO Zagrepčanka Ivana opet je hit u Gudovcu: Muški me se boje, a dolazimo i na sahrane!

GUDOVEC Ivana radi u tvrtki za organizaciju evenata. Kako nam je rekla lani, organiziraju sve, od vjenčanja do sprovoda, a otkrila je i kako je se muškarci boje. Ove godine pozirala je uz najskuplji traktor na sajmu - Fendt 942 Vario od 350.000 eura i kombajn Massey Ferguson 7345 S PL, kombajn prvi put izložen u Hrvatskoj koji vrijedi 240.000 eura