News

Komentari 209

'Prioritet će mi biti gradnja tvornice za cjepivo za koronu'

'Prioritet će mi biti gradnja tvornice za cjepivo za koronu'

Rekao je i kako SDP-ov Joško Klisović nema kompetencije za upravljati Zagrebom. Uz tvornicu za cjepivo, prioritet mu je i transparentnost, a smeta mu to što se pojavio Škoro

Davor Filipović, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Zagreba u Dnevniku HTV-a je rekao kako je uvjeren da će u drugom krugu lokalnih izbora pobijediti Tomislava Tomaševića.

POGLEDAJTE VIDEO: Kazne zbog Bandićevog sprovoda

- Sve me ankete pozicioniraju kao kandidata koji ima najveće šanse ući u drugi krug - rekao je Filipović te nadodao da bi Tomašević sa SDP-ovim Joškom Klisovićem bio opasan za Grad Zagreb zato što će rođačko-plemensku strukturu zamijeniti s ljudima koji mu godinama daju informacije, a to su doušnici bez kompetencije.

Rekao je i kako Klisović nema kompetencije za upravljati Zagrebom.

- Pozivam Tomislava Tomaševića na sučeljavanje da građani odluče tko je bolji, a pozivam i Klisovića jedan na jedan u košarci, rekao je Filipović.

Što se tiče zaposlenih u Holdingu, rekao je da nitko tko dobro radi neće završiti na cesti te da će takvi imati priliku za napredak, a uvest će i sustav nagrađivanja kako bi motivirao na bolji rad.

- Svim kandidatima od centra do desnog bi trebalo biti u interesu da krajnja aktivistička ljevica ne preuzme vlast u Zagrebu, ali na mom spektru se pojavio gospodin Škoro koji ne zna koliko iznosi gradski proračun, s druge strane imate Vesnu Škare Ožbolt koja je isključila svaku mogućnost suradnje sa mnom - naglasio je i dodao kako je on bio najžešći kritičar bivšeg gradonačelnika.

Za HRT je zaključio kako će mu prioritet biti izgradnja tvornice za cjepivo protiv korona virusa te transparentnost:

- Moj je prioritet i podizanje transparentnosti te odgovorno upravljanje javnim financijama, naglasio je i dodao kako želi grad u kojem će najbolji pobjeđivati, a najslabiji imati pomoć i biti zaštićeni.

Najčitaniji članci