Obavijesti

Promo sadržaj

Fleksibilan i okretan usisavač jak poput tornada

Fleksibilan i okretan usisavač jak poput tornada
4

Dirt Devil ® je energičan brend posvećen razvoju inovativnih rješenja za čišćenje. Danas, tvrtka drži tradiciju staru 111 godina u proizvodnji usisavača

Dirt Devil ® je jedan od najpopularnijih i najprodavanijih brendova u Njemačkoj koji ima velik ugled i mnogo vjernih korisnika. Korisnici su usisavače ocijenili kao vrlo pouzdane, energetski učinkovite i tehnološki napredne proizvode čime je usisavač opravdano dobio nagradu za najbolji brand 2016. godine.

Moćan i tih Dirt Devil Renegade

Postoji mnogo štapnih usisavača na tržištu, međutim DD692-1 ističe se po svojoj iznimnoj snazi i dugotrajnoj bateriji. Naime snažna Li-on baterija od 36 volti pruža 75 minuta neprestanog usisavanja i omogućuje jednaku jačinu usisavanja sve do idućeg punjenja. Unatoč velikoj snazi, usisavač je poprilično tih što je svakako dodatan plus s obzirom da nitko ne voli iritantno brujanje usisavača. Uz veliki volumen spremnika od 0,6L moći ćete usisati cijeli dom bez pražnjenja u međuvremenu. Motorizirana turbo četka daje izvrsne rezultate čišćenja na tepihu - usisavač kupi prljavštinu, dlake i prašinu iz tepiha u jednom potezu pa domaćinstva s kućnim ljubimcima mogu također biti besprijekorno čista.

Usisavanje može biti tako jednostavno. Dirt Devil Renegade je uvijek pri ruci, fleksibilan, okretan i slobodan za korištenje - sve to bez komplikacija kabela.

Potraži u Elipsu

U tijeku je „Tornado akcija“ u Elipsu gdje možete uštedjeti čak 600kn na DD692-1 usisavaču, a uz njega dobijete i Dirt Devil FM1200 čistač za podove GRATIS! Radi se o 2u1 bisaču za podove s integriranim spremnikom za deterdžent i funkcijom raspršivanja, kompaktnog dizajna koji je jednostavan i lagan za rukovanje. U jednom potezu moguće je navlažiti i obrisati površinu poput pločica, laminata i parketa i drugih tvrdih površina. Akcija traje od 03.05. do 31.05.2017. ili do isteka zaliha, stoga požurite!

DD692-1 Renegade, kao i širok asortiman ostalih Dirt Devil uređaja mogu se kupiti u Elipso prodavaonicama diljem Hrvatske, kao i u web trgovini.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!