Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Fort Apache Event House otvara vrata za sve mladence

Budući mladenci ne smiju zaboraviti da odabir mjesta gdje će se održati svadba zauvijek ostaje urezan u njihov brak, to je mjesto iz kojega će krenuti u zajednički život

Foto: Catering Lobaris

Budući mladenci ne smiju zaboraviti da odabir mjesta gdje će se održati svadba zauvijek ostaje urezan u njihov brak, to je mjesto iz kojega će krenuti u zajednički život. Zbog toga i želje da svoju ljubav proslave na najljepši način važno je planirati svaki detalj, a sve kreće od odabira mjesta proslave vjenčanja. 

Foto: Catering Lobaris Planirate li svoje vjenčanje, važno je učiniti prvi korak. U ovom mjesecu u kojem se slavi ljubav Fort Apache Event House odlučio je otvoriti svoja vrata, i u nedjelju, 25. veljače, budućim mladencima pokazati da se snovi pretvaraju u stvarnost. 

Na “Danu otvorenih vrata” od 10 do 22 sata možete provjeriti veličinu prostora, kvalitetu hrane i pića, plesni podij te važne “detalje” poput veličine parkinga. Fort Apache Event House se smjestio u Svetoj Nedelji, na zapadnim krilima Zagreba, a ističe se po ambijentalnoj posebnosti. Na ovom „Danu otvorenih vrata“ predstavit će se i niz njihovih partnera, a moći ćete uživati i u odličnom programu te gastronomskim delicijama koje će samo za ovu prigodu pripremiti Catering Lobaris. Uzvanici će moći i zaplesati jer će se mladencima predstaviti dva kvalitetna glazbena sastava - Grupa Motiv te Panorama band.

Foto: Catering Lobaris Baš zbog toga što je sve važno u danu kada se muškarac I žena zavjetuju na vječnu ljubav rezervirajte svoj datum i mjesto na vrijeme. 

Više informacija potražite na web stranici www.fort-apache.com ili na službenoj Facebook stranici jednog od najatraktivnijih prostora za vjenčanja. 

Foto: Catering Lobaris

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message