News

Komentari 1

FOTO Detalji eksplozije plinske boce u Medulinu: Curio je plin, od siline eksplozije popucao zid

FOTO Detalji eksplozije plinske boce u Medulinu: Curio je plin, od siline eksplozije popucao zid

Iako, srećom, nije došlo do požara, nezanemariva oštećenja su nastala i na kući 72-godišnjakinje, kao i na dva vozila koja su bila parkirana na ulici u vlasništvu 29-godišnjakinje i pravne osobe iz Medulina

Snažna eksplozija u kući u Ribarskoj ulici u Medulinu u ponedjeljak nešto prije 18.20 sati oštetila je zidove kuće 52-godišnjeg muškarca koji se u trenutku eksplozije nalazio u kući te čija težina ozlijeda nije poznata.

Iako, srećom, nije došlo do požara, nezanemariva oštećenja su nastala i na kući 72-godišnjakinje, kao i na dva vozila koja su bila parkirana na ulici u vlasništvu 29-godišnjakinje i pravne osobe iz Medulina.

Do eksplozije je došlo na plinskom plameniku za vanjsku uporabu koji je gumenim crijevom bio spojen za plinsku bocu. Iz cijevi je istjecao plin, a došlo je do iskrenja iz električne ili toplinske energije koja je uzrokovala eksploziju smjese plinova, priopćili su iz PU istarske nakon završenog očevida. Za sada nisu utvrdili kolika je materijalna šteta.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Pula u utorak su objavili fotografije nastale štete. Na intervenciju je izašlo sedam vatrogasaca s dva vozila. Same fotografije govore o silini eksplozije - popucali su zidovi.

- Eksplozija plina u Medulinu. Na intervenciju izašli sa 2 vozila i 7 vatrogasaca. U eksploziji nije došlo do požara, ali je je nastala materijalna šteta - napisali su iz JVP Pula na Facebooku.

Najčitaniji članci