News

Komentari 7

FOTO Požar glisera na plaži Dražica na Krku snimili iz zraka

FOTO Požar glisera na plaži Dražica na Krku snimili iz zraka

Utvrđeno je da je riječ o njemačkim državljanima, a srećom nitko nije ozlijeđen.Na terenu je lučka kapetanija koja u obližnjem kampu provodi istraživanje uzroka požara

Uzrok požara tek se treba utvrditi, a iz riječke policije potvrdili su nam kako nitko nije ozlijeđen u velikom požaru glisera koji je jutros izbio u moru između Punta i Krka.

Kako su nam rekli, brod je u vlasništvu njemačkog para koji je plovio s još jednim putnikom, no nitko nije ozlijeđen. Na terenu je lučka kapetanija koja će provesti očevid.

Brod se trenutno nalazi u kampu Politin gdje su ga vatrogasci oteglili kako bi tamo dovršili gašenje.

Podsjetimo, nešto iza podneva ispred plaže Dražica na Krku zapalio se veći gliser. Kako su nam javili čitatelji, čula se snažna detonacija u jednom trenutku.

- Predaleko smo da bismo vidjeli je li tko iskakao iz broda iako se meni učinilo da jest – kaže nam čitateljica koja je i snimila video zapaljenog borda blizu obale Krka. Čitatelji su pričali i kako se smrad dima proširio kroz grad, a samo gašenje trajalo je oko pola sata.

Zapovjednik JVP-a Krk Goran Grubišić također je rekao da prema njegovim informacijama nitko nije ozlijeđen. Kaže da su izašli s tri vozila i pet ljudi, a pomogao im je i Sea help te brodica Sveti Florijan iz marine Punat. 

 

Najčitaniji članci