Obavijesti

News

Komentari 25

Gdje je bila 25 dana? Melania se napokon pojavila u javnosti

Gdje je bila 25 dana? Melania se napokon pojavila  u javnosti
1

Je li možda bila na operaciji estetske kirurgije? Je li se vratila u New York? Živi li s roditeljima u Washingtonu jer ne može podnijeti supruga?, samo su neka pitanja koja je javnost postavljala...

VIDEO

Američka prva dama Melania Trump u ponedjeljak se pojavila po prvi put u javnosti nakon operacije bubrega prije tri tjedna i sudjelovala u Bijeloj kući na svečanosti dodjele odličja obiteljima poginulih vojnika.  

U priopćenju izdanom tim povodom navela je da joj je čast primiti u Bijeloj kući obitelji poginulih i odati priznanje njihovoj žrtvi.

Na ovu svečanost novinari nisu bili pozvani, a objavljena je samo službena fotografija na Twitteru.

Gdje je nestala? Melanijin tvit nije utišao teorije zavjere
Gdje je nestala? Melanijin tvit nije utišao teorije zavjere

"Svima onima koji su izgubili svoje voljene u službi naše domovine, naša nacija suosjeća zajedno s vama", navela je Melania u priopćenju iz njezina ureda. "To je svečani podsjetnik da smo mi, američki narod, sposobni živjeti slobodno kako i živimo zahvaljujući nesebičnoj žrtvi naših muškaraca i žena u vojnim odorama", dodaje se.

Glasine i pošalice postajale su sve brojnije brojnije otkad je u nedjelju objavljeno da Melania Trump (48) neće pratiti supruga na G7 krajem tjedna u Kanadi, ni na povijesnom summitu u Singapuru sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong Unom 12. lipnja. 

Čak i za prvu damu koja jako drži do svoje nezavisnosti, iznenađuje propuštanje toliko važnih događaja. Tim više što je do objave došlo za vikend već obilježen njezinim primjetnim odsustvom iz predsjedničke rezidencije u Camp Davidu gdje se okupio dobar dio obitelji Trump. 

Je li možda bila na operaciji estetske kirurgije? Je li se vratila u New York? Živi li s roditeljima u Washingtonu jer ne može podnijeti supruga? Surađuje li s posebnim tužiteljem na istrazi ruskog dosjea?

Toliko neobičnih pretpostavki da im se Melania Trump narugala u srijedu na Twitteru. 

"Vidim da mediji rade prekovremeno i špekuliraju o mjestu na kojem se nalazim i o tome što radim. Bez brige, ovdje sam u Bijeloj kući s obitelji, jako se dobro osjećam i teško radim za američki narod i djecu!"

Gdje je Prva Dama? Melania se nije pridružila mužu na Floridi
Gdje je Prva Dama? Melania se nije pridružila mužu na Floridi

S obzirom na to da je sličan rječnik jako dobro poznat, mnogi sumnjaju da je tvit zapravo napisao Donald Trump.

"Zapanjena sam kako je gospođi Trump to uspjelo u 21. stoljeću", kaže Jellison.

Pošto prvu damu na tu dužnost nije izabrao američki narod, ona nema nikakvu obavezu polagati mu račune o tome gdje je i što radi. 

U 19. stoljeću mnoge su prve dame uspjele ostati izvan pogleda, ali u posljednjih pola stoljeća njihove aktivnosti postale su javna stvar i javnost očekuje da o tome bude informirana. 

"Većinu 20. stoljeća i svakako u 21 stoljeću, prva dama nije imala drugu opciju nego biti javna figura, bez obzira na to što prolazila u životu. Sjetite se samo Jackie Kennedy", zaključila je Jellison.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21