Obavijesti

News

Komentari 192

Brat osumnjičenog preminuo u pritvoru, otkrili su uzrok smrti: Otac ide u jednomjesečni pritvor

Brat osumnjičenog preminuo u pritvoru, otkrili su uzrok smrti: Otac ide u jednomjesečni pritvor
5

Dvojici osumnjičenih za teško ubojstvo dvogodišnje djevojčice Danke Ilić iz okolice Bora određen je pritvor do 30 dana, jedan od njih je priznao zločin, drugi se brani šutnjom...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
PRITVOR OCU

Ocu osumnjičenog za Dankino ubojstvo odredili pritvor

U popodnevnim satima, u Više javno tužiteljstvo u Zaječaru doveden je R.D. sa kaznenom prijavom Policijske uprave u Boru, za kazneno djelo Pomoć počinitelju poslije izvršenog kaznenog djela iz čl. 333. st. 3. u vezi st. 1. KZ. Osumnjičeni se branio šutnjom, piše Kurir.

Rješenjem suca za prethodni postupak Višeg suda u Zaječaru osumnjičenom je određen pritvor u trajanju do 30 dana, navodi se u priopćenju.

FOTOGRAFIJE

Nestalu Danku traže i u 70 metara dubokom kanjonu

24sata
24sata
24sata
24sata
OTKRILI UZROK SMRTI

Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić (2), umro je od infarkta, saznaje Blic. 

 

POMAGAO BRATU

Iznenadna smrt brata osumnjičenog za ubojstvo mogla bi utjecati na istragu pošto je bio jedan od ključnih ljudi koji mogu pomoći u potrazi za tijelom djevojčice Danke (2). Preminuli Dalibor Dragijević (40) priznao je da je pomogao bratu Dejanu da se riješi tijela Danke Ilić, saznaje Blic. On je policiju vodio na više lokacija tijekom jučerašnjeg dana ali ni na jednoj nisu našli tijelo. 

Kako pišu srpski mediji, majka Dejana i Dalibora Dragijevića izašla je iz kuće nakon što su otišle ekipe Hitne pomoći. Prešla je ulicu i otišla kod susjede da joj javi da joj je sin umro. Susjedi iz ulice sada dolaze u dvorište obiteljske kuće i izražavaju joj sućut, piše Blic

 

NOVI ŠOK

Osumnjičeni Dalibor Dragijević (40) iz Bora kojem je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnove sumnje da je pomogao Dejanu Dragijeviću (50) osumnjičenom za teško ubojstvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog kaznenog djela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru, piše Blic.rs. 

Kako pišu srpski mediji, Dejanu je u ranim jutarnjim satima pozlilo i usprkos pravovremenom reagiranju policijskih službenika i liječnika Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3:10 preminuo, a konstatirali su mu prirodnu smrt. 

Osumnjičeni za ubojstvo, stariji brat Dejan neoženjen je i bez djece. Živio je s roditeljima i bratom. Preminuli Dalibor je pak bio razveden i ima sina te unučicu. Također je radio u Vodovodu, tvrtki čijim je Fiatom Panda udarena Danka par minuta nakon što je nestala, 26. ožujka. Vozač Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević ubacili su je u stražnji dio Fiata Pande, a kad je došla k svijesti Dejan ju je, prema vlastitu priznanju, ugušio. Tijelo su potom bacili na nekoliko kilometara udaljeni divlji deponij, a dva dana kasnije Dejan ga je premjestio. Istražiteljima je rekao da je to učinio uz pomoć brata, sad preminulog Dalibora te 73-godišnjeg oca Radoslava. I njih dvojica od petka navečer bila su u pritvoru, gdje je Dalibor pod zasad nerazjašnjenim okolnostima i preminuo.

Više o tome pročitajte OVDJE. 

Komentari 192