Obavijesti

News

Komentari 9

Gemius uključio podatke i za mobile: 24sata.hr i dalje prvi

Gemius uključio podatke i za mobile: 24sata.hr i dalje prvi
3

24sata.hr je najposjećeniji, a strelovit rast zabilježili su i web portali Express.hr, Gastro.hr, Klokanica.hr i ZdravaKrava.hr te Cool.hr koji je na Gemiusu prvi put

VIDEO

Rezultati Gemius istraživanja za ožujak po prvi su put uključili i korisnike s mobilnih i izračunao preklapanja s desktop platformama. Nova metodologija potvrdila je da je portal 24sata.hr najposjećenija hrvatska web stranica prema stvarnim korisnicima. Brojka od 1,359.121 korisnika u ožujku predstavlja porast od čak 16,59 posto u odnosu na veljaču! 

Podaci o ukupnom dosegu na tržištu također su potvrdili vodeću poziciju 24sata.hr. U ožujku je portal dosegnuo 55,92 posto korisnika, što nas čini najvećom digitalnom platformom u Hrvatskoj. Podaci o posjetama i ukupnim pregledima stranice, gdje se također nalazimo u samom vrhu, zaokružuju sliku o 24sata.hr kao apsolutnom tržišnom lideru.

Odlične rezultate zabilježile su i ostale web stranice u vlasništvu Styrije. Svakako treba istaknuti portal Express.hr, koji je po prvi puta uvršten u mjerenje i odmah je zauzeo 30. poziciju! Njegovih 192.138 stvarnih korisnika u ožujku sugeriraju da imamo novu zvijezdu u našem portfelju. Na dobitku su i naši čitatelji, koji su s Expressom dobili još jedan izvor kvalitetnih, analitičkih i zabavnih članaka.

S preko 345.800 jedinstvenih korisnika portal Zdravakrava.hr iz mjeseca u mjesec čvrsto drži vodeću  poziciju u segmentu zdravlja i vitalnosti. Iza osviještenog i razigranog lika Zdrave Krave stoji tim koji svojim korisnicima svakodnevno razotkriva pojam zdravog životnog stila i omogućuju da bavljenje temama iz područja vitalnosti, ekologije i psihologije protekne u dobroj atmosferi! 

U top 20 portala po istraživanju, prvi put je ušao i Gastro.hr! S rastom od 90% te s preko 290.000 stvarnih korisnika dokaz je da su se čitatelji pronašli u priči koja nudi nešto više od samih recepata! Bogata kulinarska zajednica svaki dan donosi vrhunske gastronomske priče najboljih chefova, gastro blogera te vjernih čitatelja. 

Rast od 82, 90% ostvario je i portal Klokanica.hr koji čini svakodnevnu stanicu mnogih mama i tata. Klokanica.hr s  roditeljima prolazi kroz sve izazove, donosi provjerene i točne informacije i savjete i pomaže im da uživaju u roditeljstvu!

Modni i beauty portal Budi.in dokazao je svoju vodeću poziciju u tom segmentu! Više od  213.800 ljubiteljica mode, ljepote i interijera svakodnevno uživa u pričama koje modno inspiriraju i nadahnjuju život sa stilom!

Osim Expressa, imamo još jednog debitanta: Autostart.hr. Čak 55.100 stvarnih korisnika u ožujku znak su da su zaljubljenici u automobile prepoznali portal kao relevantan izvor informacija u ovoj industriji.

Prvi put se u Gemiusu našao i naš portal za mlade Cool.hr. Sa svojih 155.960 stvarnih korisnika ostvario je ogroman uspjeh.

Rezultati za ožujak pokazali su da se politika kontinuiranih ulaganja u razvoj i kvalitetan sadržaj koju njegujemo u Styriji dugoročno isplati. A kako je Gemius najavio da će uskoro u istraživanje uključiti i mobilne aplikacije, očekujemo još bolje rezultate u budućnosti i potvrdu vodeće pozicije na tržištu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'
BURNA PRESICA PENAVE

'Izborit ćemo se da svako srpsko selo ima sve što i hrvatsko. Ali SDSS je nama neprihvatljiv!'

SDSS i Možemo! su nam neprihvatljivi partneri. Sa svima drugima se razgovora.  Pravi razgovori su tek krenuli s jučerašnjim danom, kaže Penava