Obavijesti

News

Komentari 144

Glasnović cinkao kolege: Imam sumnje da se pojedini drogiraju

Glasnović cinkao kolege: Imam sumnje da se pojedini drogiraju

Najupečatljiviji odgovor dao je HDZ-ov vitez Željko Reiner koji je, bježeći od naše članice ustvrdio da je takvo pitanje znak agresije, istaknuli su iz Slobodne Hrvatske

VIDEO

Aktivisti Slobodne Hrvatske danas su ispred zgrade Sabora pitali zastupnike jesu li se spremni testirati na droge. Dok su jedni odmah pristali, drugi su odbili takav prijedlog.

Na testiranje je pristao zastupnik Željko Glasnović

- Naravno, zašto ne. Nema problema - rekao je spremno Glasnović. Na pitanje da li podržava njihovu akciju, on je odgovorio: 'Ja se slažem. Samo udrite gore po tim teroristima!'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

- Imam ja neke glave. Ja sam neke već identificirao. Tu dolaze dva razreda školaraca i već sam vidio trava u wc-u, rokaju, mislim to je normalno, mlade glave. Njih isto treba testirati - kaže Glasnović.

Glasnović sumnja i da se neki u Saboru drogiraju.

- Imam sumnje. Imate gore ljude koji su rajski vrt za kliničke psihologe - zaključio je.

- Najupečatljivije odgovore su dali HDZ-ov vitez Željko Reiner koji je, bježeći od naše članice ustvrdio da je takvo pitanje znak agresije (??!) te SDP-ov Ranko Ostojić, koji je rekao da će se testirati nakon što isto učine građani. Vrlo arogantno nas je odbio i stanoviti, anonimni HDZ-ovac na saborskoj plaći Josip Borić te "živopisni" Josip Đakić - objavila je Slobodna Hrvatska na Facebooku.



 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.