Glasovac ide u utrku za Zadar? Službena odluka krajem veljače | 24sata
Obavijesti

News

Komentari 60

Glasovac ide u utrku za Zadar? Službena odluka krajem veljače

Glasovac ide u utrku za Zadar? Službena odluka krajem veljače
1

Sabina Glasovac trebala bi biti kandidatkinja za gradonačelnicu Zadra. Ukoliko se Kalmeta kandidira, interne ankete HDZ-a pokazuju da će on odnijeti pobjedu

VIDEO

Zadarski SDP preksinoć je imao burnu sjednicu Gradskog odbora na kojemu su odlučivali o kandidatu za gradonačelnika ili gradonačelnicu Zadra. Nakon pomalo neugodne rasprave u kojoj su nominaciju odbile čak dvije članice Gradskog odbora, od kojih je jedna i gradska vijećnica, kandidature se na kraju prihvatila predsjednica GO-a Sabina Glasovac, piše Zadarski list.

Zaključeno je kako će sa odlukom o kandidatu za gradonačelnika Zadra u javnost izići tek krajem mjeseca, što je nekim članovima dalo naslutiti kako rukovodstvo Gradskog odbora sebi daje mogućnost za neko novo rješenje. No sastanak je završen, a to su nam potvrdili i koalicijski partneri SDP-a, sa zaključkom da je aktualna predsjednica zadarske organizacije ipak najbolja kandidatkinja za gradonačelnicu.

Ona sama pak, na upit je li to njena definitivna odluka, tvrdi kako nije donesena odluka o kandidatu, iako su nam to potvrdili i u HNS-u:

- Gradski odbor je u punim pripremama za lokalne izbore. Pitanje kandidata samo je jedna od tema o kojoj intenzivno razgovaramo već dva mjeseca. No, ne i jedina. Sinoć nije donesena odluka o kandidatu za gradonačelnika, ali su imenovane članice i članovi savjeta za obrazovanje i sport, gospodarstvo, poduzetništvo i obrt, prostorno uređenje i graditeljstvo, zdravstvo i socijalnu skrb, kulturu i sport, koji trebaju privesti kraju izradu programa za lokalne izbore - kaže Glasovac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 60

VIDEO

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija:  Prošlo je dosta vremena otkad je umro
UŽAS U ZAGREBU

U stanu na Trešnjevci pronašli tijelo muškarca. Policija: Prošlo je dosta vremena otkad je umro

U petak navečer policija je u stanu na Trešnjevci pronašla tijelo muške osobe. Još nije poznat uzrok smrti...

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem
PRIČA O BARTULICI

Kako je bezvezni činovnik s komičnom frizurom završio u crvenom Ferrariju s kriminalcem

Plus+ Stephen Nikola Bartulica u devedesetima se pojavio u Hrvatskoj. Tada je počeo njegov uspon od Ministarstva vanjskih poslova do EU parlamenta
Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen
STRAVA KOD DUGOG SELA

Pijani 70-godišnjak lopatom lupao po autu pa pokušao ubiti člana obitelji. Teško je ozlijeđen

Osumnjičeni 70-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje, objavila je Policijska uprava zagrebačka.