Obavijesti

News

Komentari 1

Glavaš prijavio K. Fehira zbog prijevare osiguranja

Glavaš prijavio K. Fehira zbog prijevare osiguranja
3

Fehira je prijavio zbog toga što je navodno namjerno skrivio prometnu nesreću u kojoj je uništio auto svoje majke i zatim uzeo 12.000 kuna

VIDEO

Odvjetnik Ante Madunić, u ime Branimira Glavaša, podigao je kaznenu prijavu protiv Krunoslava Fehira, glavnog svjedoka-pokajnika optužbe protiv Glavaša, i to za prijevaru Croatia osiguranja od kojega je na temelju lažnog dokumenta naplatio 12 tisuća kuna. Naime, kako stoji u prijavi, Fehir je 3. srpnja 2005. godine, vozeći se u automobilu Peugeot 607 koji je bio prijavljen na njegovu majku Ankicu Fehir, namjerno skrivio prometnu nesreću u kojoj je automobil bio potpuno uništen. Vozeći prema Našicama prevelikom brzinom, negdje oko ponoći, Fehir je, tada djelatnik Policijske uprave osječko-baranjske, navodno, sletio sa ceste, iskočio iz vozila, a automobil se nastavio kretati i sletio u šumski usjek gdje se prevrnuo na krov. Ovu nesreću Fehir nije prijavio policiji niti je obavljen očevid. Idući dan, 4. srpnja, Fehir je uz pomoć za sada nepoznate osobe u Croatia osiguranju sklopio ugovor o kasku osiguranju uništenog automobila, a na kojemu je nepoznati djelatnik upisao lažni datum 30. lipnja kako bi Fehir mogao naplatiti nastalu štetu. Iz navedenog ugovora o kasko osiguranju proizlaze razne nelogičnosti što govori o brzopletom sastavljanju pa je, tako, izračunata premija na osiguranje trebala biti 8.700 kuna, a Fehiru je isplaćeno 11 tisuća i to u ratama.
- Za ovu Fehirovu prijevaru saznali smo na temelju anonimne dojave od osobe koja nam je, uz dojavu, poslala i svu kopiranu dokumentaciju. Više je nego evidentno da je Fehir, uz pomoć nepoznate osobe iz Croatia osiguranja, filijale u Osijeku, zlouporabio osiguranje te krivotvorio isprave kako bi došao do novca. Mi smo podigli prijavu, a na policiji i državnom odvjetništvu je da otkriju tko je pomogao Fehiru. Naša namjera je i razotkriti Fehira i pokazati javnosti kakva je on osoba i koga to država štiti - kazao je odvetnik Ante Madunić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.