Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Glazbeno-scenski spektakl Narodnog u Mimari

Najbolji domaći glazbenici, crveni tepih, impozantni interijer Muzeja Mimara, spektakl! Ili jednostavno rečeno - bliži nam se Dan najbolje domaće glazbe Narodnog, najslušanijeg radija u zemlji posljednjih 20 godina

Foto: All Market Media

Sad već tradicionalno, treću godinu zaredom, tražimo pjesmu godine. Ovaj izbor je poseban jer je jednostavan i transparentan, a o najboljoj pjesmi odlučuju isključivo slušatelji Narodnog.

Na temelju redovitih mjesečnih istraživanja preferencija, Narodni će nominirati do 30 najbolje ocijenjenih pjesama koje su objavljene u 2018. Na slušateljima je tada (njih više od milijun tjedno) da izaberu Top 10 i pjesmu godine. Online glasanje trajat će od 7. do 22. siječnja na webu i Facebook stranici Narodnog. Svi koji se uključe mogu osvojiti jedno od tri nagradna putovanja po vlastitom izboru ili ulaznicu za Dan najbolje domaće glazbe, ekskluzivni party na koji se može ući samo s pozivnicom.  

Top 10 glazbenika koje izaberu slušatelji uživo će izvesti svoje pjesme na glazbeno-scenskom spektaklu u Muzeju Mimara. Svi će kući ponijeti posebne statue Narodnog, ali pobjednik je samo jedan – na kraju večeri bit će proglašena pjesma 2018. godine. 

Status najbolje lani je pripao pjesmi "Ako te pitaju" Petra Graše, a godinu ranije pobjedu je odnijela Nina Badrić s velikim hitom "Dani i godine".

I iduće godine budi uz Narodni. Glasaj u siječnju i imat ćeš priliku osvojiti vrijednu nagradu. U svakom slučaju, slušamo se na Narodnom i gledamo na Narodni TV-u i Facebooku, a posebno u srijedu, 30. siječnja, na glazbeni praznik - Dan najbolje domaće glazbe. 
 

Tema: Promo sadržaj

Message