Obavijesti

News

Komentari 26

'Gledajte vijesti, bit ću poznat': Ubio je policajca početnika (23)

'Gledajte vijesti, bit ću poznat': Ubio je policajca početnika (23)
4

SAD: Lawrence Campbell (27) pričekao je policajce ispred trgovine u namjeri da ih ubije. Upucao je u glavu policajca Melvina Santiaga (23), koji je radio tek 7 mjeseci

VIDEO

Policajac početnik ubijen je u Jerseyju u nedjelju ujutro , a upucao ga je izopačeni revolveraš koji je navodno želio biti 'poznat' po tome da je ubio policajca .

Imao je 23 godine: Policajac bio tek sedam mjeseci

Policajac Melvin Santiago je imao samo 23 godine i u službi je bio tek sedam mjeseci kada je odgovorio na dojavu o oružanoj pljački jedne trgovine.

Lawrence Campbell (27) jedan od troje osumnjičenih koji se povezuju s još jednim ubojstvom u Jerseyju, čekao je policiju ispred trgovine Walgreens oko 4 sata ujutro i to s pištoljem kojeg je nasilno uzeo od zaštitara , priopćio je Ured gradonačelnika Stevena Fulopa.

Napadač: 'Gledajte vijesti, bit ću poznat'

No, unatoč dojavi o pljački, kako tvrdi Ured gradonačelnika, revolveraš 'nije opljačkao niti je pokušao opljačkati apoteku Walgreens' , već je samo pričekao da se policija pojavi, za što im je trebalo oko četiri minute'.

VIDEO

- Na snimci nadzornih kamera vidi se kako Campbell šeta ispred trgovine i razgovara sa svjedokom kojemu se ispričao za svoje ponašanje u trgovini i poručio mu da gleda vijesti jer će on postati slavan - navodi Ured gradonačelnika.

Santiago i njegov partner, policajac Martinez, bili su u prvom policijskom autu koji je došao do trgovine.

Santiaga je upucao u glavu, drugi policajci ga ubili

Nije preživio ni punu godinu kao policajac. Ne mogu vjerovati da ga više nema, rekao je u suzama Melvinov očuh

- Campbell je prišao automobilu i iz blizine pucao. Pogodio je policajca Santiaga u glavu . Tada je pucao još tri puta prema drugom policijskom automobilu koji je došao, kako bi pokušao ubiti još policajaca. Pogodio je vjetrobransko staklo. Policajci su uzvratili vatru, te ubili napadača - priopćio je Ured gradonačelnika, a prenosi NY Daily News .

Obitelj preminulog policajca, ali i cijeli grad šokirani su ubojstvom, te su istovremeno ljuti i tužni.

- Nije preživio ni punu godinu kao policajac. Ne mogu vjerovati da ga više nema - rekao je u suzama Melvinov očuh Alex McBride (50).

Majka: Moj sin je bio dobar. Nije zaslužio dobiti metak u glavu

Melvinova majka, Cathy McBride , izašla je iz svoje kuće kako bi 'ispraznila' svoju ljutnju prema napadaču.

- On je obično gov... Moj sin je imao 23 godine i bio je dobar dečko . Nije zaslužio da bez razloga dobije metak u glavu. I to samo zato što je radio svoj posao. Biti policajac je bio njegov san , ali nije trebao umrijeti na takav način. I to sve zato što je netko htio biti poznat. Moj sin nije to zaslužio - rekla je očajna majka ubijenog policajca.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'
DVOSTRUKO UBOJSTVO

Strava u Bjelovaru: Ubio punicu i više puta izbo ženu pa se ubio: 'Žena nije u životnoj opasnosti'

Dvostruko ubojstvo šokiralo je Bjelovar u subotu ujutro. U stravičnom zločinu još je jedna žena teško ozlijeđena potvrdili su iz policije
Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'
POLUGE VLASTI

Kako Plenki drži konce Vlade i HDZ-a: 'U njegovu uskom krugu povjerenja samo su trojica...'

Plus+ NOVI EXPRESS Uvid u kuloare Banskih dvora, gdje se ispod glasa analiziraju najnoviji detalji dogovora s DP-om, premijerovo raspoloženje i ono što dolazi u trećemu mandatu