Obavijesti

Promo sadržaj

Go2Digital – ciljano doniranje za najpotrebitija žarišta

Go2Digital – ciljano doniranje za najpotrebitija žarišta
2

Go2Digital donirao 100.000 kuna Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ i Kliničko bolničkom centru Osijek

Najbolji način prolaska kroz krizu podrazumijeva suočavanje s krizom i njenim najdubljim potrebama i posljedicama. Go2Digital zbog toga je ovih dana donirao 100.000 kuna najpotrebitijim žarištima zdravstvenog sustava: Klinici za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević u Zagrebu, te Kliničko bolničkom centru Osijek. Naime, upravo ove dvije zdravstvene ustanove imaju vodeću ulogu u dijagnosticiranju, liječenju i sprječavanju širenja bolesti COVID-19 u Hrvatskoj.

Go2Digital kao odgovoran partner u zajednici od početka krize u Hrvatskoj poduzeo je sve potrebne mjere zaštite svojih zaposlenika, klijenata i partnera jer razumiju da su zdravlje i sigurnost najvažniji aspekti čovjeka i zajednice.

Liječnici i zdravstveno osoblje Klinike „Dr. Fran Mihaljević“ te KBC Osijek, ali i svih ostalih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj svakodnevno su najizloženiji u žarištu krize, naporno radeći kako bi hrvatske građane izliječili i zaštitili od širenja koronavirusa. Upravo njihova stručnost, odgovornost i požrtvovnost bili su poticaj odluci o doniranju.

Odgovornost i solidarnost u ovim trenucima su najvažniji. Stoga ovom donacijom Go2Digital iskazuje podršku cjelokupnom zdravstvenom osoblju i zahvaljuje im za njihov izvanredan angažman u zaštiti i očuvanju zdravlja svih građana“ poručuju iz Go2Digital te pozivaju sve da i dalje prate i poštuju sve preporuke stručnih službi i nadležnih tijela.

Više o Go2Digitalu na https://www.go2digital.hr/

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje
PROMO

Nutricionistica otkriva kako pravilnom prehranom unaprijediti mentalno zdravlje

Očuvanje mentalnog zdravlja istaknuta je tema u današnjem užurbanom i stresnom suvremenom svijetu. Svakodnevno suočavanje sa izazovnim situacijama i zanemarivanje mentalnog i fizičkog zdravlja mogu imati ozbiljne dugoročne posljedice.

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona
PROMO

Ana Lokas nova predsjednica uprave Tifona

Ana Lokas imenovana je novom predsjednicom Uprave Tifona. S više od dva desetljeća snažnog iskustva u financijskim i poslovnim sektorima, u svoju novu ulogu na čelu tvrtke donosi bogatu stručnost i dokazano iskustvo u vodstvu.
Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana
PROMO

Nadzorni odbor potvrdio Godišnje izvješće Grupe Petrol i društva Petrol d.d. Ljubljana

Grupa Petrol u 2024. planira čistu poslovnu dobit u iznosu od 156,5 milijuna eura