Obavijesti

News

Komentari 134

Profesorica o golim fotkama: 'Hakirali su mi profil 50 puta!'

Profesorica o golim fotkama: 'Hakirali su mi profil 50 puta!'
5

'MOJE SLIKE SU MOJA STVAR' Berina Fatić iz BiH tvrdi da su joj fotke ukrali i sprema tužbe. Uz nju su učenici i roditelji. Fatić ističe da su joj Facebook profil hakirali

VIDEO

Ako imate potrebe za još sukoba, predlažem sljedeće - obratite mi se u lice, miševi! Ili se obratite odvjetničkom uredu gospodina Nermina Vile, s kojim ćete se svejedno jednom sresti na sudu. A onda... će biti kasno za ‘izvini’!

Napisala je to jučer Berina Fatić, profesorica iz BiH, čije su golišave fotografije dospjele na internet. Kako piše Dnevni avaz, koji je prvi u utorak u novinama objavio priču, fotografije je profesorica navodno razmijenila s nepoznatim čovjekom. No, profesorica Berina tvrdi da je netko ukrao fotografije iz privatnih poruka koje je razmjenjivala sa svojim suprugom. 

Gola učiteljica iz BiH izazvala pomutnju: 'Slike su mi ukrali!'
Gola učiteljica iz BiH izazvala pomutnju: 'Slike su mi ukrali!'

- U posljednjih 10 godina, koliko ga imam, profil na Facebooku hakiran mi je više od 50 puta - rekla je za Dnevni avaz. Tvrdi kako joj zlonamjernici već godinama žele uništiti brak i karijeru. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Žele mi uništiti život - požalila se Berina, za koju su učenici i roditelji Mješovite srednje škole Nordbat 2 imali pohvale.

Kome sam se toliko zamjerila? Kome smetam? Ne znam kome je u cilju da mi ovo uradi, nije mi jasno zašto ovolika negativna kampanja protiv mene. I to ne traje samo ovih sedam mjeseci otkako se pojavila ta fotografija, nego posljednje tri godine. Neću uvlačiti politiku, ali otkako sam počela govoriti neke stvari javno, počela je kampanja protiv mene i mog muža - kaže Fatić.

- Nastavu vodim zakopčana do grla. I svaka slika iz škole je u cilju promocije škole u kojoj radim. To što sam na ulici obučena kako sam obučena moja je stvar i moj život. Takvih fotografija ima još. Ukoliko se pojavi još neka fotografija, potječe iz istog izvora, odnosno iz prepiske s mojim mužem - dodala je.

- Građani mene uglavnom znaju i jučer me zvao gotovo cijeli grad s riječima podrške, utjehe i s ponudama da pomognu. Samo da znate - ‘ne šute ljudi zgroženi mojim ponašanjem’ nego vašim postupcima! - prozvala je Berina one koji joj podmeću.

Dodala je kako se nitko nije žalio na nju i njezin način rada u školi. Potvrdio joj je to i ravnatelj te je tako opovrgnula sve napise o tome da svojim izazovnim fotografijama ometa učenike i kolege u radu. Uz to je dodala kako su je kandidirali za nagradu za najbolju profesoricu u državi.

- Problem je što je lijepa i atraktivna jako. A kao njezina bivša učenica, mogu samo reći da je Berina zaslužna što sam zavoljela bosanski jezik i književnost. Hvala joj što je svoje znanje podijelila s nama - napisala je jedna od bivših učenica.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 134
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag