Obavijesti

News

Gotovo je s bolovima i krutošću u zglobovima. otkrivamo kako

Gotovo je s bolovima i krutošću u zglobovima. otkrivamo kako
10

Bolovi i krutost u koljenima su vam svakodnevica? Možete se osloboditi problema! Prijelomna metoda znanstvenika iz Centra za Ortopediju i Reumatologiju iz Zuricha uklanja ozljede i pobjeđuje oboljenja

Zahvaljujući našem otkriću ćete ponovno biti funkcionalni kao 20-godišnjak – kaže profesor Thomas Heer, tvorac inovativne metode za regeneraciju zglobova.

Švicarski znanstvenici upozoravaju: „54% Europljana se bori protiv bolova i ozljeda zglobova. Kod svake pete osobe se bolovi u koljenima, kukovima ili kralježnici pojavljuju prije 45. godine života!” Što uzrokuje tako ekstremno uništavanje zglobne hrskavice i 3-struko povećava šanse obolijevanja od artroze? Može li se to izbjeći? Znanstvenici iz Zuricha znaju odgovor.

Revolucionarno otkriće

- Dugogodišnja ispitivanja su potvrdila naše strahove: prerađena hrana i nedostatak odgovarajućih vitamina u svakodnevnoj ishrani čine zglobnu hrskavicu punom rupica, kao sito. Pojavljuju se nesnosni bolovi i upale. Zbog toga svakodnevne aktivnosti, na primjer silaženje niz stepenice postaju izazov. Na sreću, to se može promijeniti – objašnjava rukovodilac ispitivanja prof. Thomas Heer, reumatolog.

Stručnjaci iz Zuricha su dokazali da je glavni uzrok uništavanja zglobova zapravo manjak aktivnog proteina u hrskavici. Ova tvar – također nazivana i kolagen II tipa – prirodno postoji u organizmu svakog čovjeka. Nažalost, proizvodi se samo do 20. godine života. Kasnije, s vremenom, počinje manjkati, zbog čega vlakna hrskavice gube elastičnosti i pucaju...

Na sreću, prof. Heer je otkrio metodu za nadopunu manjka aktivnog kolagena. Zahvaljujući tome, reumatski bolovi jednostavno nestaju. Visoku učinkovitost metoda duguje svojstvima korijena Mace – biljke koju su još drevne Inke koristile u medicinske svrhe. Ona posjeduje čak 79% lako apsorbiranog biljnog proteina. Odgovarajuće odabrana doza ove supstance doslovno krpi rupice u hrskavičnom tkivu. Zbog toga je površina zglobova – već nakon 30 dana – kao nova!

Šokantni rezultati

Ipak, najteži zadatak za ispitivače bilo je odvajanje aktivne tvari od korijena Mace u odgovarajuće visokoj koncentraciji. Kada su to uspjeli, sproveli su eksperimentalan tretman na skupini od 1500 osoba, koji je trajao 1 mjesec.

Rezultati 4-tjednog tretmana uz uporabu izoliranog kolagena II tipa premašili su najhrabrija očekivanja cijelog tima prof. Heera. Rezultati računalne tomografije kod 97% osoba su pokazali potpun nestanak oštećenja hrskavičnog tkiva! Štoviše, stručnjaci su primijetili zagušćenje sinovijalne tekućine za 83%. Kakve je učinke imalo to na zdravlje?

„Već nakon 7 dana moja koljena i laktovi su prestali boljeti. Zahvaljujući tom tretmanu mi ništa više ne krcka kada sjedam u automobil ili vadim robu iz prtljažnika. Imam mnogo energije i bez problema mogu igrati nogomet sa svojim 5-godišnjim unukom! To je zbilja sjajno ozdravljenje!” - ne krije oduševljenost Ivan Bakarić (61 g.) - jedan od sudionika tretmana.

Njegove riječi potvrđuju stručnjaci. Nova metoda je ispitana od strane neovisnih stručnjaka, a njezina učinkovitost dokumentirana u izvješću objavljenom na stranicama ARIR (Američki Institut za Reumatološka Ispitivanja).

U Hrvatskoj je tretman prof. Heera tek novost. Ipak, specijalno za naše čitatelje pripremljena je ograničena ponuda, zahvaljujući kojoj ćete ga dobiti po specijalnim uvjetima. Ne zaboravite! Originalan tretman možete dobiti isključivo preko ovog linka:

Uzmite tretman, oslobodite se boli i povratite funkcionalne zglobove u 30 dana>>>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.