Obavijesti

News

Komentari 48

'Gradonačelniče, jesu li za lošu odvodnju opet krivi građani?'

'Gradonačelniče,  jesu li za lošu odvodnju opet krivi građani?'
3

'Vjerojatno ćete danas objašnjavati 'stoljetne ili milenijske vode', štete koje nisu uopće važne, niti velike, vaše riječi će vjerojatno opet iskazivati prijezir i ignoriranje građana grada kojem ste na čelu, poručio je Stojak

VIDEO

Gradski zastupnik Tomislav Stojak uputio je u subotu priopćenje u kojem zagrebačkog gradonačelnika Bandića pita jesu li nakon "sinoćnjeg kaosa" s poplavom u velikom dijelu grada  "za lošu gradsku odvodnju i zaštopanu gradsku kanalizaciju opet krivi građani, kao što ste ih optužili i za štete od potresa?"

POGLEDAJTE VIDEO: 'Da nije ovaj čovjek poginuo, sve bi zaboravili za 24 sata'

Pokretanje videa...

Milan Bandić 00:58

"Poplavljen je bio veći dio grada, javne ulice i trgovi, stotine i stotine kuća, stanova, podruma, učinjena je šteta koja će se tek zbrajati, a nekima od naših sugrađana, ionako već jako pogođenih štetom od potresa, vjerojatno i nenadoknadiva, napisao je Stojak i upitao Milana Bandića osjeća li imalo odgovornosti što "upravlja sustavom koji ne brine o onom radi čega uopće i postoji – gradskom komunalnom infrastrukturom"?

'Molite Boga da rjeđe pošalje kišu. Da nije vatrogasac umro, to bi zaboravili za 24 sata'
'Molite Boga da rjeđe pošalje kišu. Da nije vatrogasac umro, to bi zaboravili za 24 sata'

"Vjerojatno ćete danas objašnjavati 'stoljetne ili milenijske vode', štete koje nisu uopće važne, niti velike, vaše riječi će vjerojatno opet iskazivati prijezir i ignoriranje građana grada kojem ste na čelu. To je ono što se, na žalost, očekuje od vas jer drugačije ne znate, ocijenio je Stojak u priopćenju.  

 Upitao je i za odgovornost direktora Vodoopskrbe i odvodnje (ViO), jer kako je naveo "po tko zna koji puta posljednjih godina, njegovi  susjedi u Rudešu, sinoć su morali spašavati imovinu radi loše gradske komunalne infrastrukture, opet su im kuće i stanovi uništeni radi toga što se njihov problem grad i ViO ne žele riješiti!

Kaos: Potop paralizirao Zagreb!
Kaos: Potop paralizirao  Zagreb!

"Podsjetit ću vas da ste imali konkretne prijedloge rješenja, zajedno s ugroženim sugrađanima predlagao sam vam ih još prošle godine, ali sve ste bahato odbili", stoji među ostalim u priopćenju gradskog zastupnika Stojaka.

Na kraju Tomisalv Stojak postavlja "samo jedno pitanje, na koje naravno ne očekuje odgovor – gradonačelniče,  je li vas barem malo sram radi problema ljudi iz Rudeša i sinoćnjeg kaosa u većem dijelu grada kojem ste na čelu?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina
POGLEDAJTE VIDEO

Jedna od najvećih grabljivica se pojavila u Plitvičkim jezerima. Nisu je vidjeli preko 70 godina

U Nacionalnom parku Plitvička jezera, nakon više desetljeća, krajem travnja primijećen je suri orao. Ptica je strogo zaštićena i kritički ugrožena

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao