Obavijesti

News

Komentari 125

Grbin raspustio zagrebački SDP

Grbin raspustio zagrebački SDP

Činjenica je da još ima velik broj članova koji gledaju u smjeru Milana Bandića kad razmišljaju o odlukama koje će donijeti, kaže Grbin te dodao kako pojedinici ne razmišljaju o problemima zajednice

VIDEO

Peđa Grbin je objavio da je raspuštena zagrebačka organizacija te stranke.

- Moja dužnost je ne gledati kako se stranka u Zagrebu koprca i želim izbjeći katastrofu na izborima - proučio je Grbin.

Dodao je kako je javna tajna kako zagrebačka organizacija ne fukncionira. 

- Činjenica je da još ima velik broj članova koji gledaju u smjeru Milana Bandića kad razmišljaju o odlukama koje će donijeti - rekao je te dodao kako pojedinici ne razmišljaju o problemima zajednice i zbog toga su predložili raspuštanje dijela zagrebačke organizacije.   

Raspuštena je i organizacija u Vukovaru.

POGLEDAJTE VIDEO Grbin raspustio SDP u Zagrebu

Kandidata za Zagreb još nemaju. Prvo ga treba predložiti i zatim prihvatiti, a odluku će donijeti u razgovoru s velikim brojem članova, rekao je Grbin te dodao kako ne bježi od odgovornosti.

Naime, ranije danas, prije održavanja sjednice Predsjedništva SDP-a grada Zagreba i sjednice Predsjedništva SDP-a, predsjednik zagrebačkog SDP-a Gordan Maras objavio je da odustaje od moguće kandidature za gradonačelnika Zagreba, nakon što se u medijima počelo špekulirati da vodstvo SDP-a ne želi da on bude kandidat.

"Nakon današnjih anonimnih napisa u medijima kako vodstvo SDP-a ne želi da budem kandidat za Zagreb rekao sam predsjedniku SDP-a da odustajem od te ambicije", napisao je Maras na svom facebook profilu.

Nesuglasice oko SDP-ovog kandidata za zagrebačkog gradonačelnika pojavile su se nakon što je došla informacija da vrh SDP-a želi da kandidat bude Joško Klisović, a ne Maras, koji je ambiciju na to mjesto iskazao kao predsjednik zagrebačke organizacije.

"Nisam ništa ukrao, nisam nikog pitao kaj bi štel biti, nego sam se zadnje 23 godine svaki dan borio za bolju Hrvatsku i SDP. I nisam se štedio niti sekunde. Hvala vam na svemu", napisao je Maras na facebooku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 125
VIDEO

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'
IZBORI 2024.

Plenković dobio mandat, donio 78 potpisa; Anušić: 'Plenković odlučuje o mojoj ulozi u Vladi'

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.
Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik
UMRO U 66. GODINI

Nakon duge bolesti preminuo je Slobodan Ljubičić Kikaš, bio je Bandićev najbliži suradnik

Godinama je bio jedan od najbližih suradnika Milana Bandića i čovjek koji je ustrojio i vodio Zagrebački holding.