News

Komentari 20

Greta Thunberg ima koronu? 'Moj otac ima jače simptome'

Greta Thunberg ima koronu? 'Moj otac ima jače simptome'

Simptome bolesti COVID-19 počeli su razvijati nakon nedavne turneje vlakom po Europi i ostali su u izolaciji. Putovali su prije nego je pandemija eskalirala

Greta Thunberg otkrila je kako je možda zaražena korona virusom.

Tinejdžerica poznata po svojoj borbi za očuvanje okoliša najvjerojatnije se zarazila zajedno sa svojim ocem, glumcem Svanteom Thunbergom.

Simptome bolesti COVID-19 počeli su razvijati nakon nedavne turneje vlakom po Europi i ostali su u izolaciji. Putovali su prije nego je pandemija eskalirala, odnosno prije nego su države u kojima su bili zatvorili svoje granice.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Stigla sam iz središnje Europe i odmah se izolirala. Znala sam da sam se vozila vlakom i nisam htjela riskirati, a nakon nekoliko dana počela sam osjećati i prve simptome. U istom trenutku moj otac je imao puno jače simptome.

Thunberg naglašava kako je htjela podići razinu svijesti kod ljudi o tome koliko se zapravo lako zaraziti korona virusom.

- Najbitnije je što uopće nisam osjećala da sam bolesna. Mogla sam samo biti neobično umorna, malo sam kašljala. Nisam to shvaćala ozbiljno jer nisam u rizičnoj skupini. Opasno je i zato jer ne znaš da li ga imaš. Da nije bilo mog oca s ozbiljnijim simptomima možda ne bih ni znala da sam bolesna.

Najčitaniji članci