Obavijesti

News

Komentari 2

Grmljavinski oblaci spriječili su slijetanje zrakoplova u Split

Zbog grmljavinskih oblaka zrakoplov iz Londona u ponedjeljak navečer prvobitno nije mogao sletjeti na splitsku Zračnu luku, privremeno je sletio u zračnu luku Dubrovnik, odakle je nakon smirivanja vremenskih nepogoda, odletio u Split, doznaje se jutros iz splitske Zračne luke.

"U ovom zrakoplovu iz Londona bilo je 14 putnika, ali su njegovo slijetanje u splitsku Zračnu luku onemogućili grmljavinski oblaci te je zrakoplov neko vrijeme kružio iznad šireg splitskog područja a zatim se usmjerio na slijetanje u dubrovačku Zračnu luku. Ondje je napunio spremnik gorivom i nakon smirivanja vremenskih neprilika doletio u splitsku Zračnu luku," kazao je Hini Mate Melvana, voditelja Službe za prihvat i otpreme u zračnoj luci Split.

Tako je ovaj zrakoplov u dolasku u splitsku Zračnu luku kasnio gotovo dva sata te je umjesto prvobitno planirano slijetanja u Split u 20,45 sati, ondje sletio u 22,43 sati.

Potom je u uzletio za London u 23,07 sati sa 75 putnika, dodao je Melvan.

"Sve je proteklo u redu i ovakvo privremeno odustajanje od slijetanja u zračnu luku zbog vremenskih neprilika su uobičajena pojava u avio prometu", dodao je.

Grmljavinski oblaci spriječili su slijetanje zrakoplova u  Split
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.